Γιώργος Λιάγκας – Νάντια Μπουλέ: Πέρασαν δύσκολα στο ίδιο τραπέζι του DWTS

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Νάντια Μπουλέ στο πρόσφατο αλλά και στο μακρινό παρελθόν έχουν… στάξει φαρμάκι πολλές φορές ο ένας για τον άλλον μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες.
Η μοίρα, όμως, με τη βοήθεια του ΑΝΤ1, το βράδυ της χθεσινής Παρασκευής τους έφερε κοντά. Οι δυο τους κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, αυτό της κριτικής επιτροπής του Dancing With The Stars. Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι πως οι δυο τους βρέθηκαν κοντά μόνο… γεωγραφικά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο: «Ο Γιώργος Λιάγκας και η Νάντια Μπουλέ δεν αντάλλαξαν ούτε γεια! Ο παρουσιαστής στα πρώτα πλάνα ήταν αρκετά ενοχλημένος, φαινόταν ότι δεν περνούσε πολύ καλά. Κάθισε στην άκρη ο Γιώργος και ανάμεσά τους κάθισε η Γκαλένα. Υπάρχει μία κόντρα ανάμεσα στους δύο εδώ και πολύ καιρό και ο Γιώργος ενοχλήθηκε από το γεγονός ότι έφεραν δίπλα του σχεδόν τη Νάντια, η οποία δημόσια τον έχει «περιποιηθεί». Ήταν πολύ συννεφιασμένος. Επειδή ρώτησα, δεν αντάλλαξαν ούτε γεια».


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν ηταν να φερουν γκεστς που δεν εχει πει κατι κακο ο λιαγκας για αυτους θα επρεπε να ειχε καταργηθει η γκεστ καρεκλα . Παρεμπιπτοντως αυτος ο δημοσιογραφος τσιρακι του λιαγκα πρεπει να ναι . Μονο καλα λεει γι αυτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !