Αποκαλυπτικό: «Dancing on ice» ξανά;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Πριν λίγες μέρες γράφτηκε σε γνωστό site πως ο ΑΝΤ1 σχεδιάζει την επόμενη σεζόν να επαναφέρει το "Dancing on ice", το οποίο είχε προβληθεί μία και μοναδική φορά τη σεζόν 2011-2012.

Μάλιστα, αναφέρθηκε πως παρουσιάστρια δεν θα είναι αυτή τη φορά η Τζένη Μπαλατσινού, αλλά η Δούκισσα Νομικού. Το tvnea.com αμέσως έκανε την έρευνα του για να μάθει κατά πόσο ισχύει αυτή η πληροφορία ή όχι.

Σύμφωνα, λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση να επιστρέψει αφενός ένα σοου που στην παρθενική του εμφάνιση πήγε μέτρια σε τηλεθεάσεις και αφετέρου να προβληθεί αμέσως μετά την πολύ μέτρια προς κακή πορεία του ομοειδούς προγράμματος "Dancing with the stars".

Τα στελέχη του ΑΝΤ1 απορούν για το πως διαδόθηκε η συγκεκριμένη φήμη. Πάντως, ακόμα το σόου της Κυριακής που θα προβληθεί την επόμενη σεζόν δεν έχει αποφασιστεί ποιο θα είναι, αν και στο τραπέζι υπάρχουν 5-6 φορμάτ τα οποία δεν έχουμε ξαναδεί στην Ελλάδα.

Τέλος, να σημειωθεί ότι οι περισσότερες πιθανότητες δεν θέλουν τη Δούκισσα Νομικού να αναλαμβάνει κάποιο νέο σόου (περισσότερο για μία τέτοια θέση παίζουν οι Μακρυπούλια, Βανδή, Λιάγκας), ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο είναι να αναλάβει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Μάλιστα, για το τελευταίο, υπάρχει και όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι των ιθυνόντων για να είναι ο συμπαρουσιαστής της. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !