Δύσκολα για Περρή και Χαριτάτο; Θέλουν Κοκλώνη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η νέα διεύθυνση του σταθμού με την ανάληψη των ηνίων από την Άλκ. Μαραγκουδάκη σκοπεύει να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές, κοινώς σε ένα πλήρες λίφτινγκ εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι κανείς δεν είναι σίγουρος ή σίγουρη για το τηλεοπτικό τους μέλλον, καθώς οι όποιες συζητήσεις θα ξεκινήσουν από τελείως μηδενική βάση και με διαφορετική προσέγγιση ο καθένας.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ της εφημερίδας, αναφέρει ότι ανάμεσα στους υποψηφίους προς αποχώρηση είναι ακόμη και «πρωτοκλασάτα» ονόματα του καναλιού, οι απολαβές των οποίων κρίνονται ιδιαίτερα υψηλές από τη νέα διοίκηση.

Φυσικά, το βάρος αναμένεται να δοθεί στο ενημερωτικό κομμάτι του σταθμού, όπου έχει ακουστεί το όνομα του Χρήστου Παναγιωτόπουλου, πρώην διευθυντή ειδήσεων του Mega. Μέχρι στιγμής, πάντως, οι όποιες αλλαγές έγιναν μέσα στον χειμώνα δε φαίνεται να πιάνουν τόπο… Τόσο η καινούρια εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου συγκεντρώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, όσο και το Circo με τον Βαγγέλη Περρή και την Αθηναΐδα Νέγκα που προβάλλεται απέναντι από δελτία ειδήσεων. Πληροφορίες τέλος αναφέρουν οτι θα ήθελαν στο κανάλι και τον Νίκο Κοκλώνη με το Celebrity Travel που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στον ΑΝΤ1 φέτος. Για να δούμε...

newspistol.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !