Ο αναβρασμός, οι απότομες αλλαγές αποφάσεων, τα νέα κοψίματα και ο Ποφάντης...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Αναβρασμός επικρατεί στο στρατόπεδο του ANT1 και μέρα τη μέρα τα δεδομένα ανατρέπονται. Έτσι, χθες το βράδυ οι πληροφορίες ήθελαν το "Game of love" να αναβάλλεται για την επόμενη σεζόν, κάτι που αποκάλυψε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή "Στη φωλιά των κου κου".

Μέχρι το μεσημέρι, όμως, η κατάσταση άλλαξε και η τελευταία απόφαση θέλει το κανάλι του Αμαρουσίου να βάζει μπροστά το ριάλιτι με τον Χάρη Χριστόπουλο, με σκοπό να προβληθεί το προσεχές διάστημα δύο φορές την εβδομάδα στο Prime time.

Φυσικά, επειδή πρόκειται για τον ΑΝΤ1, μην σας κάνει εντύπωση αν μέχρι το βράδυ το πρόγραμμα έχει μπει ξανά στο "ψυγείο".

Δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στον όμιλο είναι πως οι τελευταίες αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν πως σταματά η εκπομπή "Όλα Καλά" του "Tv Μακεδονία"  με την Μαρία Λουίζα Βούρου, ώστε να δουν αν μπορούν να πετύχουν την ίδια τηλεθέαση χωρίς τα έξοδα ενός ζωντανού προγράμματος. Η ίδια κρίσιμη κατάσταση επικρατεί και στο περιοδικό "ΟΚ" με τους μισθούς να μειώνονται κατακόρυφα, ακόμα και σε πρόσωπα πολύ υψηλών θέσεων. Επιπρόσθετα, δεν είναι τυχαίο και το σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής "Φτιάξε Καφέ" που έκανε λόγο για μείωση μισθού στους παρουσιαστές κατά 20%.

Όλα αυτά εξηγούν και τη μη σταθερότητα στις αποφάσεις για τα τηλεοπτικά προγράμματα με τον ΑΝΤ1 από ώρα σε ώρα να "παγώνει" και να "ξεπαγώνει" εκπομπές. Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Τζώρτζης Ποφάντης κατά πάσα πιθανότητα θα διαχειριστεί όλο το κοστολόγιο της επόμενης σεζόν και δεν θα είναι απλά ο διευθυντής προγράμματος στο μεταβατικό στάδιο της φετινής σεζόν. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έχουν χάσει την μπάλα! Η άποψή μου είναι να αφήσουν στην άκρη αυτή την εσωστρέφεια που μόνοι τους προκάλεσαν με τις συνεχείς οπισθοχωρήσεις και τις συνεχείς ακυρώσεις σε γεμάτο κορδέλες ανακοινωμένο πρόγραμμά τους! Να κάνουν πράγματα για να αντιστρέψουν την εσωστρέφεια γιατί αν τραβήξει αυτή η μιζέρια μέχρι τον Οκτώβρη που είναι να βγει στον αέρα το νέο πρόγραμμα θα χάσουν για τα καλά την μπάλα και θα τους πάρει πολλές σεζόν μέχρι να μπούνε σε μία τάξη τα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !