«Η Μενεγάκη δεν είναι πια αντικείμενο μελέτης. Είναι μεταφυσικό φαινόμενο»

0

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα όταν δίνει συνεντεύξεις είναι σαν γάργαρο ποτάμι. Μιλάει για όλους και για όλα με ευγένεια αλλά και αλήθεια – ακόμα κι αν αυτή πληγώνει -, κρίνει αλλά δέχεται και να κριθεί. Σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό "You", η Αλεξάνδρα σχολίασε ελληνίδες παρουσιάστριες και παρουσιαστές με φωτεινή εξαίρεση την Ελένη Μενεγάκη την οποία και χαρακτήρισε «μεταφυσικό φαινόμενο». Η δημοσιογράφος μιλήσε επίσης για τα πρόσωπα που της λείπουν από την ελληνική τηλεόραση αλλά και το project που θα ήθελε να συμμετέχει;

Τι απαντά για το αν εξακολουθεί να βγάζει σταρ η τηλεόραση;

«Όχι. Είναι τόσο υπόθεση αντιστάρ όλο αυτό, όπως η ίδια η εποχή μας άλλωστε. Κάποιοι μπαίνουν σπίτι σου, που τους βλέπεις με την παντούφλα και την ώρα που κάνεις σίδερο. Πόσο σταρ μπορούν να γίνουν οι οικείοι σου, λοιπόν, οι επισκέπτες σου έστω και ακάλεστοι; Οι πρωταγωνιστές μια οικοσκευής! Αυτή που είναι σταρ, άσχετα από την τηλεόραση και που αν ήταν στο εξωτερικό θα έκανε τεράστια καριέρα όπου κι αν επέλεγε, είναι η Μενεγάκη. Η λάμψη, η τσαχπινιά, η άνεση της και εκείνα τα φεγγοβόλα της κοντινά είναι πια όχι αντικείμενο μελέτης, αλλά φυσικό φαινόμενο» αναφέρει στο περιοδικό You Weekly και στην Τζώρτζια Συρίχα.

Θεωρεί τον Γιώργο Λιάγκα καλό παρουσιαστή;

«Ο κύριος Λιάγκας είναι επικοινωνιακό άτομο, αυτό, ναι τον κάνει επαρκή  παρουσιαστή…Ως  καλούς παρουσιαστές εγώ θεωρώ τον Φερεντίνο, τον Αρναούτογλου, τον Τανιμανίδη, τον Κωστόπουλο στην ψυχαγωγία και τον Χατζηνικολάου στην ενημέρωση.»

Αν μπορούσε να διαλέξει μια πρωινή εκπομπή για να συμμετέχει ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά, την Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Κατερίνα Καινούριου και την Κατερίνα Καραβάτου ποια θα ήταν;

«Τις δύο πρώτες τις εκτιμώ και τις αγαπώ πολύ. Δεν μπορώ να διαλέξω ανάμεσα τους. Αν πρέπει, ίσως τη Σταματίνα γιατί η εκπομπή της έχει περισσότερο χώρο για τους συνεργάτες της και είναι περισσότερο δημοσιογραφική. Βαριέμαι λίγο τις μαγειρικές, τα μοντέλα με τα εσώρουχα και ντα τοιούτα», είπε η Αλεξάνδρα.

Για το αν λείπουν από την τηλεόραση ο Αρναούτογλου, ο Κωστόπουλος και Μπογδάνος σχολίασε με ιδιαίτερη αυστηρότητα: «Κανείς ποτέ δεν λείπει από την τηλεόραση. Η τηλεόραση λείπει σε πολλούς εξαρτημένους από την εξουσία της. Το ποιος με κούρασε δεν έχει να κάνει τόσο με τους παρουσιαστές, όσο με το προϊόν που κάποιοι επιλέγουν. Μιμητισμός, παλιού τύπου συλλογιστικές, επανάληψη απαρχαιωμένων συνταγών, αυτόματοι πιλότοι στις ετοιμασίες εκπομπών, προβλεψιμότητα, βαρεμάρα, εξαφάνιση του στατήρα και του οτιδήποτε διαφορετικού, πλαστικοποίηση αισθητικής, όλες μοιάζουν και όλες επιδεικνύουν ρούχα σαν μοντέλα συνοικιακής βιομηχανίας για κορίτσια που δουλεύουν στα αισθησιακά shows. Ίδια χαμόγελα, αρυτίδωτα πρόσωπα, τρέσες, φουσκωμένα χείλη και μίνι για σταυτοπόδι που δεν είναι καν πια της μόδας και πού τα βρίσκουν!…Τι να μου φταίει η ουρά, λοιπόν, όταν το ψαράκι έχει σαπίσει απ’ το κεφάλι;»

Τέλος, για τα μελλοντικά σχέδια της Ελένης Μενεγάκη και για το αν θα αποχωρήσει από την τηλεοπτική της στέγη, η Αλεξάνδρα Τσόλκα ανέφερε: «Η Μενεγάκη νομίζω πως θα μπορούσε να κάνει από αυτοσαρκαστική εκπομπή με χιούμορ μέχρι βραδινές τολμηρές συνεντεύξεις ή και hardcore κριτική. Αλλά δεν νομίζω πως θα εκδηλώσει εμμονή με την τηλεόραση. Πιο πολύ χίπικα απελευθερωμένη στην καντινα που ονειρεύεται στα Άχλα τη βλέπω μόλις μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά της. Είναι χορτασμένη και τα κάνει όλα με τους κανόνες της»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !