Χαμός στο Πρωινό για το μαλλιοτράβηγμα Ραμόνας – Παπανώτα

1
Στο πρωινό αφού προβλήθηκε ένα βίντεο και όσα λέχθηκαν και από τις δύο πλευρές, ο Άρης Καβατζίκης είπε: «Πρέπει να ασχολούμαστε με όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι στα reality; Εγώ διαφωνώ ακόμα και που φιλοξενήσαμε και την Ραμόνα Βλαντή και την Ιωάννα Τούνη. Εγώ δεν θα τις καλούσα. Γιατί να δίνουμε βήμα σε όλους αυτούς; Επειδή αυτά τα κορίτσια βγήκαν και είπανε «αυτό που φοράς δεν μου αρέσει, είσαι πατσαβούρα» τις φέρνουμε κεντρικές καλεσμένες».

Η δε Σοφία Τουντούρη είχε διαφορετική άποψη και είπε: «Μου κάνεις πλάκα τώρα! Εσύ που είσαι διευθυντής περιοδικού που φιλοξενείς…». Και στη συνέχεια ο Άρης βγήκε εκτός εαυτού: «Επειδή λέμε πολύ συχνά το διευθυντής ενός περιοδικού κι επειδή το ακούω πάρα πολύ συχνά, δεν φωτογράφησα ούτε την Ιωάννα Τούνη ούτε τη Ραμόνα Βλαντή, εγώ προσωπικά ως διευθυντής περιοδικού. Εγώ ως διευθυντής περιοδικού φωτογραφίζω πολύ πιο πάνω κλάσεις. Δέστε λίγο τι φωτογραφίζει ο κάθε ένας στο περιοδικό! Θέλω να βάζουμε όριο. Εγώ ούτε όλα τα παιδιά που βγήκαν από το Survivor θα παίξω… ούτε τα άλλα τα κορίτσια έχουν παίξει. Εμ πως βρε Φαιούλα μου; Τα έχουμε βάλει όλα σε ένα καζάνι όλα τα περιοδικά».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας ηρεμησει λιγο ο αρης καβατζικης . Να του θυμισω πως πριν λιγες βδομαδες ειπε οτι πληρωσε αδρα για να χει τον αγγελοπουλο φωτογραφιες να τρωει ψαρακι με τη ντορετα . Μη βγαζει την ουρα του απεξω . Ολοι αυτοι ανεβαζουν και κατεβαζουν και φουσκωνουν τα μυαλα σε αυτα τα παιδια που βγαινουν απο τετοια παιχνιδια γιατι καλως η κακως ο κοσμος τη μεγαλη πλειαδα τους ξεχνα αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !