Ελένη Γερασιμίδου: Αποκάλυψε πως τελείωσε η κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ξανά στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, στους Δέκα Μικρούς Μήτσους, θα είναι η Ελένη Γερασιμίδου, η οποία στο παρελθόν είχε ξαφνιάσει τους πάντες «πυροβολώντας» με δηλώσεις της τον συνάδελφό της για την στάση του απέναντι στο ΚΚΕ το οποίο η ίδια υποστηρίζει.

«Δεν είμαι εχθρός, βεβαίως, αλλά δεν μπορώ να είμαι φίλη με έναν άνθρωπο που τόσο άδικα έχει πολεμήσει το κομμουνιστικό κόμμα. Αυτό και τελειώσαμε. Τον θαυμάζω, συνεργαστήκαμε καλά, αλλά μέχρι εκεί. Καλή παρέα να έχει, με τους ανθρώπους που κάνει παρέα και με τους κύκλους του κι εγώ με τους δικούς μου. Εγώ αισθάνομαι καλά με τους συντρόφους μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, πριν από περίπου τρία χρόνια, η Ελένη, με τον Λάκη να απαντά «την Ελένη την αγαπώ και θα την αγαπώ. Έχουμε περάσει τόσα ωραία. Τώρα, αν έχουμε διαφορετικές απόψεις και η Ελένη και ο κάθε άνθρωπος θέλει να εκφράζεται για μένα -είτε είναι συνεργάτης, είτε όχι- εγώ με ανθρώπους που επέλεξα και έχω ζήσει τόσο ωραίες στιγμές, έχω να πω μόνο ευχαριστώ και τίποτα παραπάνω».

Σε συνέντευξή της, στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού, η ηθοποιός ξεκαθαρίζει πως, παρά την λεκτική κόντρα, οι σχέσεις τους δεν χάλασαν και αποκαλύπτει την συνάντησή τους στην οποία αποφάσισαν να συνεργαστούν ξανά.

«Ειδωθήκαμε και ξαναμιλήσαμε στην κηδεία του αγαπημένου μας Στάθη Ψάλτη, αγκαλιαστήκαμε, τα είπαμε, με κάλεσε και στο θέατρο. Με είχε καλέσει και για συνεργασία στο θέατρο, αλλά εγώ, λόγω του Από Κοινού, δεν μπορώ να πάω αλλού. Έχω αρνηθεί και άλλες τέτοιες προτάσεις και μάλιστα πολύ καλές. Πήγα στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασής του και μόλις μου είπε για τους Μήτσους είπα “ευχαρίστως, ναι”. Είναι μια σειρά που μου άρεσε πολύ, δεν είναι και τόσο σύνηθες να παίζεις σε πολύ καλά πράγματα», αναφέρει και καταλήγει: «δεν σταμάτησε να υπάρχει μεταξύ εμένα και του Λάκη η αγάπη. Μπορεί να μη βλεπόμαστε συνέχεια, δεν μπορώ να πω ότι είμαστε φίλοι, γιατί δεν είμαστε κολλητοί, αλλά, όταν παίζουμε μαζί, είμαστε από όλα. Ο κόσμος νοστάλγησε τη σειρά και την περίμενε με αγωνία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !