Φαίη Σκορδά: «Αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές, δεν θα υπήρχαν και οι Ράδιο Αρβύλα»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5
Τα σχόλια που έκαναν οι Ράδιο Αρβύλα για τα κατά καιρούς reality που έχει εντάξει ο ΑΝΤ1 στο πρόγραμμά του, με αφορμή και το επερχόμενο Game of Love, προκάλεσαν αντιδράσεις στο Πρωινό. Μετά την …επισήμανση της προηγούμενης εβδομάδας «Είμαστε η εκπομπή μετά τον Γιώργο Παπαδάκη…», οι συντελεστές της πρωινής εκπομπής επανήλθαν.

 «Θεωρεί ότι είναι υποτιμητικό να είναι στο ίδιο κανάλι το Ράδιο Αρβύλα με όλα τα άλλα», ανέφερε ο Κώστας Τσουρός για τον Αντώνη Κανάκη. «Μας το είπε ξεκάθαρα. Δεν του αρέσουν τα reality show, δεν του αρέσουν οι καλεσμένοι με ακραίες απόψεις», επισήμανε ο Άρης Καβατζίκης.
Η Φαίη Σκορδά, ακούγοντας προσεκτικά, είπε τα εξής: «Αν δεν υπήρχαν αυτές οι εκπομπές, δεν θα υπήρχαν και οι Ράδιο Αρβύλα. Το θέμα είναι ότι υπάρχει μια κατηγορία παρουσιαστών που λέει «δεν τα βλέπω αυτά, είναι μπασκλασαρία» αλλά μετά τα παίζουν στις εκπομπές. Αν δεν σου αρέσει κάτι μην το παίζεις».

Όσο για την Κλεοπάτρα Πατλάκη, δήλωσε πως: «Όταν σχολιάζεις προϊόντα του σταθμού στον οποίο εργάζεσαι και αντέχεις και παραμένεις παρόλο που δε συμφωνείς με τα προϊόντα, δίνεις και μια άλλη βιτρίνα προς τα έξω ότι «εγώ είμαι και πιο αντικειμενικός». Το θέμα σε αυτή τη ζωή είναι να έχεις καλή βιτρίνα. Δεν πείθει τον άλλον ότι είναι αντικειμενικός»;

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αναθεμα και αν εχει δει μια φορα στη ζωη της ραδιο αρβυλα που δε θα υπηρχε . Απλα η σκορδα εχει ζοριστει γιατι μονο το ραδιο αρβυλα κανει καποια νουμερα στον αντ1 οποτε ειπε να δημιουργησει μια ιντριγκα γιατι τον μποτρινι και το ντανσινγκ δεν τα βλεπει κανεις για να τα παιξει . Ποσο δηθεν ολοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nαι ισχυει αυτο που λενε οι σατυρικες εκπομπες οπως ραδιο αρβυλα και η εκπομπη του Λαζοπουλου στηριζονται κατα πολυ σε αυτα,οχι μονο στα πολιτικα,κ παλιοτερα που η τηλεοραση ηταν γεματη ριαλιτι το ραδιο αρβυλα ηταν εκπομπη που σατυριζε κυριως τη σοου μπιζ και λιγοτερο την πολιτικη επικαιροτητα.Επισης ισχυει κ αυτο που λενε για παρουσιαστες που τα σνομπαρουν αλλα τα παιζουν στην εκπομπη τους κ να προσθεσω σε αυτο οτι πολλοι που τα εχουν σνομπαρει στο παρελθον εχουν καταληξει να τα παρουσιαζουν τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. papamen Καλησπερα . εγω αυτο που δεν καταλαβαινω και εγραψα κιολας ειναι οτι τωρα θυμηθηκε το πρωινο οτι οι ραδιο αρβυλα δε γουσταρουν αυτες τις εκπομπες? και το οτι παιζουν αυτες τις εκπομπες δε σημαινει οτι τους αρεσουν αλλα τις αποδομουν . εγω τοσα χρονια βλεπω σταθερη την αποψη των παιδιων . Αντιθετα βλεπω πολυ δηθεν την προσπαθεια να γινει φασαρια και να ακουστει στα σαιτ το πρωινο που δεν παει καλα τελευταια ταυτοχρονα με το να ακουστει και το ραδιο αρβυλα που ειναι δυο εκπομπες που πλεον ειναι θεμελιο για τον καταιδρωμενο αντ1 . απλα μιλησαν πολυ ασχημα . Και γω θα επαιζα τα σκουπιδια αυτα και ας μη μου αρεσουν αμα ειναι να πουλησω στον κοσμο και να με δει . Αρα που ειναι κωλοτουμπες τα παιδια ? καλο βραδυ ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θεωρώ αυτό που έχει γίνει με τον Αντώνη Κανάκη είναι τραγικό υποτιμούν όλο το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 οπως το να μην ξέρει τι εκπομπή κάνει η Μαρία Μπεκατώρου υποτιμά το πρωινό με τη Φαίη Σκορδά και νομίζει ότι μόνο η η εκπομπή του είναι καλύτερη στην ελληνική τηλεόραση. θέλω να υπενθυμίσω ότι η σάτιρα είναι μία μορφή bullying και κλωτσάει απέναντι στον ακτιβισμό που θέλει να προωθήσει και θα υπενθυμίσω και κάτι άλλο όταν εσύ έχεις κάνει καριέρα ντύνοντας γυναίκα και σατιρίζοντας θηλυπρεπείς ανθρώπους και τους έκανες καρικατούραα και άλλους τους χλεύαζες όταν τους έβαζες επανειλημμένα δεν μπορεί να πηγαίνεις να υποστηρίζεις τη διαφορετικότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νομίζω πως Τον τελευταίο καιρό το Ράδιο Αρβύλα ασχολείται περισσότερο με την πολιτική επικαιρότητα. Την τηλεόραση την χρησιμοποιεί πια σαν διάλειμμα. Επίσης είναι καλό που ο Κανάκης δεν ξέρει πως λέγονται οι εκπομπές του καναλιού του και αυτό γιατί σε αντίθεση με άλλες εκπομπές που το παίζουν αντικειμενικές , αλλά δεν ακουμπάνε τα του οίκου τους, αυτός τηρεί την ίδια στάση απέναντι σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !