Η ζωή του Γιώργου Αγγελόπουλου γίνεται βιβλίο!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Την είδηση αποκάλυψε ο ίδιος ο νικητής του «Survivor» μέσω συνέντευξής του στο περιοδικό «People». Όπως σημείωσε, το βιβλίο θα αφορά στη ζωή του από τη στιγμή που γεννήθηκε μέχρι και τη συμμετοχή του στο reality επιβίωσης.

«Είναι ένα βιβλίο που ξεκινά από τότε που γεννήθηκα μέχρι το Survivor και πλέκει γεγονότα της ζωής μου πριν και μετά. Είναι καθαρά παρακινητικού χαρακτήρα και γνωστοποιεί και όσα μοιράζομαι μέσα από motivational συνέδρια που κάνω, διαλόγους με το κοινό.
Υπάρχουν ανάμεσά μας πολλοί που μπορούν να το κάνουν, να δίνουν κίνητρο σε ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους μέσα από τις εμπειρίες τους. Δεν έγινα ξαφνικά γκουρού. Απλά θέλω να μοιραστώ πράγματα που με βοήθησαν με τον κόσμο, εξηγώντας πώς με βοήθησαν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

Αν σου πω να εντοπίσεις τρία σημεία – σταθμούς στη ζωή σου, ποια θα ήταν αυτά;

«Δεν θέλω να στα πω έτσι επιγραμματικά, αυτός είναι και ο λόγος που γίνονται βιβλίο, αλλά υπήρξαν τρεις τέσσερις πολύ σημαντικές και αναπάντεχες καταστάσεις, οι οποίες μέσα από τον τρόπο που τις χειρίστηκα με οδήγησαν κάπου».

Ένα από αυτά είναι και ο θάνατος του πατέρα σου;

«Ναι. Ήμουν 14 ετών και η αλήθεια είναι ότι έγινε μέσα σε δύο μήνες. Δεν θέλω να σταθώ στο ίδιο το γεγονός, γιατί σίγουρα υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ζήσει πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις».

Άρα τα γεγονότα που σου άλλαξαν τη ζωή ήταν κατά βάση δύσκολα…

«Ευτυχώς είχα δύσκολα γεγονότα στη ζωή μου. Και λέω ευτυχώς, γιατί μετά από αυτά πάτησα πιο γερά στα πόδια μου και συνειδητοποίησα πολλά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !