Μαρία Μπακοδήμου: Βρέθηκε η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει;

0

Αγώνας δρόμου αρχίζει για τη Μαρία Μπακοδήμου! Η παρουσιάστρια, στην οποία αποδίδεται μεγάλο μέρος της επιτυχίας του «Power Οf Love», καθώς με... όπλο την εμπειρία της, την ευγλωττία της αλλά και τη γλυκύτητά της έχει καταφέρει να κρατήσει τις ισορροπίες στο ερωτικό reality, ετοιμάζει ήδη το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα στο κανάλι του Φαλήρου, αμέσως μετά το φινάλε του προγράμματος που παρουσιάζει τώρα.

Η Μαρία, η οποία καταφέρνει να κρατά χαμηλούς τόνους για να μη δυναμιτίζει το κλίμα ανάμεσα στους παίκτες του reality, οι οποίοι είναι γεγονός πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα ακόμη και να ξεκατινιαστούν on camera, αρκεί να γίνουν διάσημοι, αμέσως μόλις τελειώσει με το «Power of love» θα αρχίσει γυρίσματα για μια νέα εκπομπή, αντίστοιχου ύφους.

Το «Power of love», λόγω της υψηλής τηλεθέασης που σημειώνει, θα συνεχιστεί έως το τέλος της σεζόν, αν και η πλειονότητα των μέσων ενημέρωσης αλλά και οι χρήστες των social media το κατακρίνουν για το επίπεδο και την αισθητική του. Αμέσως μετά, λοιπόν, χωρίς καμία καθυστέρηση, ο Σκάι θα αρχίσει την προετοιμασία του νέου reality «My Man Can» («Ο άνδρας μου μπορεί»), το οποίο θα βγει στον αέρα στο πρώτο μισό της νέας σεζόν και για την παρουσίασή του, σύμφωνα με  πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», έχει συμφωνήσει προφορικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Στο τηλεπαιχνίδι παίρνουν μέρος ζευγάρια. Οι γυναίκες βάζουν τους άνδρες τους σε δοκιμασίες θέλοντας να αποδείξουν ότι ο δικός τους σύζυγος είναι καλύτερος από τους άλλους. Φυσικά, ο πιο ικανός από αυτούς φεύγει με το έπαθλο, το οποίο είναι χρηματικό - για την ώρα, δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που θα δοθεί στους νικητές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !