Πρώην αγαπημένη συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη ξεκινά εκπομπή "απέναντι" της!

0

Κάποτε ήταν κολλητές φίλες και μάλιστα η Ελένη Μενεγάκη δεν έκανε... βήμα χωρίς να συμβουλευτεί τη στενή συνεργάτιδα και φίλη της. Τώρα όμως έρχονται αντιμέτωπες...

Δεν είναι άλλη από την Άση Μπήλιου, της οποίας η εκπομπή από σήμερα μετατίθεται κάθε Παρασκευή το μεσημέρι!


«Την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 13:50, το 5ο επεισόδιο της μηνιαίας εκπομπής «Stars System», είναι αφιερωμένο στο μήνα Μάιο. 

Η καταξιωμένη αστρολόγος Άση Μπήλιου αναλύει τις πλανητικές αλλαγές, που θα γίνουν και πως αυτές θα επηρεάσουν όλους τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. 

Ο Μάιος θα είναι ανατρεπτικός και απρόβλεπτος και θα φέρει νέα δεδομένα σε όλα τα ζώδια. Η πιο σημαντική πλανητική αλλαγή του μήνα είναι η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου, καθώς θα φέρει τα πάνω - κάτω στις ζωές των σταθερών ζωδίων.  

Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο, η οποία θα γίνει στις 17/5 και ο πλανήτης του «πολέμου» θα μείνει εκεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, επηρεάζοντας βασικούς τομείς της καθημερινότητας όλων των ζωδίων.

Η Άση Μπήλιου εξηγεί αναλυτικά τις θετικές αλλά και τις απαιτητικές ημερομηνίες για κάθε ζώδιο και επιπρόσθετα αναφέρει τις ιδανικές ημερομηνίες γάμου για το υπόλοιπο της χρονιάς.   

Τα σκετσάκια μας σε αυτό το επεισόδιο έχουν θέμα «Οι νύφες του Ζωδιακού». Η πανέμορφη Ελένη Βαΐτσου ενσαρκώνει όλα τα ζώδια  και ντύνεται νύφη 12 φορές! Μέσα από το ρόλο της βλέπουμε πως αντιμετωπίζει και πως ονειρεύεται κάθε γυναίκα, ανάλογα με το ζώδιο της, την ημέρα του γάμου της. Μαζί με την φίλη της Ελισάβετ Σπανού, πηγαίνουν σε οίκο νυφικών και «τρελαίνουν» τον υπεύθυνο, τον οποίο υποδύεται ο σχεδιαστής και ενδυματολόγος Νάσος Ντότσικας.» αναφέρει το δελτίο Τύπου.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !