Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Εγκρίνει τον Δημήτρη Ουγγαρέζο για γαμπρό του;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο γνωστός τραγουδιστής της ροκ Ρόμπερτ Ουίλιαμς, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα τη δεκαετία του ’70 μέσω του συγκροτήματος Poll αλλά και σόλο καριέρα μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη για την σχέση της κόρης του Ιλένια Ουίλιαμς με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Από εκεί τα μαθαίνω και εγώ δεν έχω ιδέα. Με τον Δημήτρη μιλάμε για ποδόσφαιρο ή για τον σκύλο και τα αυτοκίνητα. Όταν τον γνώρισα είδα ένα εξαιρετικό παιδί, συγκροτημένο, με πολύ καλές σπουδές, που αγαπάει την οικογένειά του. Αυτό μου έκανε κλικ», δήλωσε ο τραγουδιστής στο περιοδικό You Weekly και στον Γιώργο Κακογιάννη όσον αφορά στα δημοσιεύματα που θέλουν την κόρη του να παντρεύεται με τον παρουσιαστή.

Όταν ερωτάται αν ο Δημήτρης του κάνει για γαμπρός του ο Ρόμπερτ απαντά: «Εάν κάνει στην κόρη μου, εμένα μου περισσεύει».

Τέλος, για αυτούς που αναφέρονται στον Δημήτρη Ουγγαρέζο με τον όρο «γκαντέμης» μιας και οι τελευταίες του εκπομπές δεν πάνε καλά αναφέρει: «Δεν νομίζω ότι φταίει ο Δημήτρης. Όταν κάποιος άλλος ηγείται μια εκπομπής, προφανώς εκείνος έχει την ευθύνη. Απ’ ότι ξέρω ο Δημήτρης κάνει ραδιόφωνο και το κάνει πολύ επιτυχημένα. Έχει πολύ καλές ιδέες, αλλά οι εποχές για την τηλεόραση είναι πάρα πολύ δύσκολες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !