Πότε κάνουν πρεμιέρα τα νέα προγράμματα του ANT1;

1

Πολλές είναι οι φήμες το τελευταίο 24ωρο που ήθελαν τον ΑΝΤ1 να ξανασκέφτεται αν θα βγάλει στον αέρα τα δύο νέα του προγράμματα.

Ο λόγος για το reality ζευγαριών "Game Of Love" με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο αλλά και το τηλεπαιχνίδι "The Wall" με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τα δύο νέα project του καναλιού λίγο πριν εκπνοή της φετινής σεζόν.

Πλέον θεωρείται επίσημο ότι τα δύο νέα αυτά προγράμματα θα προβληθούν την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν. Το νέο ερώτημα που κάνει την εμφάνιση του αφορά το πότε θα κάνουν πρεμιέρα τα δύο νέα αυτά προγράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του yupiii.gr, τα δύο νέα προγράμματα θα κάνουν πρεμιέρα τον επόμενο μήνα με τις περισσότερες πιθανότητες να συγκεντρώνει η εβδομάδα 7 - 11 Μαΐου.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο αντ1 προετοιμαζει απο τον Αυγουστο ερωτικο ριαλτι κ τελικα θα το βγαλει καλοκαιρι(αν το βγαλε ι) κ ο Σκαι αγορασε ερωτικο ριαλιτι τον Ιανουαριο και το εβγαλε τον Φεβρουαριο χωρις να φαινεται απο το αποτελεσμα οτι εκανε βιαστικες κινησεις,στο αντ1 τι το παλευουν τοσο ειναι δυνατον ακομα να μην εχουν υλικο να προβαλουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !