Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Γιώργος Παπαδάκης για τον ANT1: «Μακάρι να έχει συνέχεια...»

0

Ο Γιώργος Παπαδάκης επισκέφθηκε στη Φαίη Σκορδά για μια κουβέντα όχι συνηθισμένη. Ποτέ, άλλωστε, δεν είναι συνηθισμένη μια τηλεοπτική συνέντευξη στον Γιώργο Παπαδάκη. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μίλησε για πολλά με τον τρόπο του. Από αυτά που είχαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ήταν και τα όσα ανέφερε για τον ΑΝΤ1 και τη σχέση του ίδιου με τον σταθμό.

«Έχουμε ωραία γειτονιά, εσύ κι εγώ, εγώ κι εσύ, μόνοι πάνω στη Γη. Δεν είναι υπονοούμενο. Αυτή η πρωινή ζώνη έχει στηθεί πάρα πολύ όμορφα, ξεκινώντας από τις 06:45 εμείς, στη συνέχεια εσύ. Μακάρι να έχει συνέχεια και τις υπόλοιπες ώρες το πρόγραμμα…

Δεν θέλω να έχω τρίτους να παρεμβαίνουν στη δουλειά μου. Όποιος παρεμβαίνει θα πρέπει να ξυπνάει. Δεν είναι δυνατόν σε μια εκπομπή να παρεμβαίνει κάποιος ο οποίος ξυπνάει περίπου την ώρα που τελειώνει η εκπομπή. Αν με πάρει τηλέφωνο θα του απαντήσω:  Κοίταξε να δεις, πέρνα από το σπίτι κι άμα δε με βρεις το κλειδί θα κρέμεται πίσω από τον σύρτη.

Τον ΑΝΤ1 τον αγαπάω, ο ΑΝΤ1 είναι σπίτι μου, δίνω την ψυχή μου γι’ αυτό το κανάλι και θα εξακολουθήσω να την δίνω τη ζωή μου, εάν και όσο μου ζητηθεί. Δεν πιστεύω στα συμβόλαια. Όταν μπήκαν στη ζωή μας τα συμβόλαια, άρχισε να πεθαίνει και το πάθος για τη δουλειά μας. Πιστεύω στις σχέσεις των ανθρώπων. Εγώ στον ΑΝΤ1 είμαι «μέτοχος», πιστεύω ότι είμαι «μέτοχος» μετά από τόσο καιρό».



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !