Η Τίνα Μεσσαροπούλου επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του tvnea.com...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

To τηλεοπτικό ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου είναι πάντα έγκυρο. Έτσι, η ίδια χθες μέσα από την εκπομπή "Happy Day" επιβεβαίωσε ένα ρεπορτάζ που πρώτη φορά παρουσίασε προχθές το tvnea.com και την επόμενη μέρα διαψεύστηκε από κάποιους.

Πρόκειται για την είδηση πως ο ΑΝΤ1 θέλει πάση θυσία στο πρόγραμμα του τη Ζήνα Κουτσελίνη για να αναλάβει τόσο τη διεύθυνση των ψυχαγωγικών εκπομπών, όσο και να "μετακομίσει" την πετυχημένη εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Συγκεκριμένα, η Τίνα Μεσσαροπούλου ανέφερε στο "Happy Day" τα εξής: «Έχουν γίνει ήδη επαφές με στελέχη. Ήδη έχει γίνει πρόταση, το σενάριο της Ζήνας Κουτσελίνη είναι ένα σενάριο που παίζει για επιτελική θέση μέσα στο κανάλι. Ίσως όχι ακριβώς για τη θέση που είχε ο Γιάννης Λάτσιος αλλά για μία θέση υπεύθυνου ψυχαγωγικών εκπομπών, παράλληλα με την εκπομπή της. Το συμβόλαιο της με το Star λήγει το καλοκαίρι, να υπενθυμίσουμε. Επίσης, ένα άλλο σενάριο που ακούγεται είναι αυτό του Πέτρου Μπούτου. Ήταν στο δυναμικό του καναλιού με τη δική του εταιρία παραγωγής, δίνοντας κάποιες προτάσεις. Καμία όμως από τις προτάσεις που κατέθεσε για το TV Makedonia δεν εισακούστηκε. Οπότε είναι σε μία επαφή, αλλά δεν εργάζεται για τον σταθμό. Είναι μια υποψηφιότητα που αντιμετωπίζεται εχθρικά εσωτερικά. Υπάρχει μια πιθανότητα αναβάθμισης στελεχών που ήδη υπάρχουν στο κανάλι και εργάζονται, είναι θετικός πολύ προς αυτή την κατεύθυνση ο αντιπρόεδρος του σταθμού».

 Μάλιστα, η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε: «Υπάρχουν προγράμματα για μετά το Πάσχα και προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν που προφανώς δεν θα ισχύσει. Οι πληροφορίες μου μάλιστα λένε πως ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα. Έρχονται μέρες σαν το 2008 στο κανάλι με μειώσεις, θα φύγουν πολλά στελέχη από το Μαρούσι».

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στο σενάριο της επιστροφής του Τζώνη Καλημέρη, αποκαλύπτοντας πως δεν του έχει γίνει επίσημη πρόταση, ο οποίος όμως θα τη σκεφτόταν πολύ σοβαρά έχοντας ωστόσο ενστάσεις και απαιτώντας μια περίοδο χάριτος ώστε να αποδείξει πως τα προγράμματα που θα επιλέξει θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !