Το βραβευμένο ελληνικό superfood που με δεκάδες θεραπευτικές ιδιότητες που στέλνει για πέταμα ένα ντουλάπι φάρμακα.

0
Από αρχαιοτάτων χρόνων η ελληνική βοτανολογία δίνει τις λύσεις για εκατοντάδες παθογένειες και ασθένειες του ανθρώπινου οργανισμού.
Η εταιρεία “Greece to you” μετά από εκατοντάδες δοκιμές και πολλές χιλιάδες ευρώ έρευνας, κατάφερε να αναστήσει αρκετές από τις αρχαίες φυσικές συνταγές που κάποτε είχαν την χρήση των φαρμάκων και θεράπευαν παρά πολλά από τα σημερινά προβλήματα χωρίς όμως να υπάρχουν οι επιπτώσεις των χημικών στοιχείων όπως σήμερα.
protupo2-2.jpg
Η κορυφαία σειρά ελληνικών superfoods της εταιρείας “Greece to you” ονομάζεται “Amfipolis gold honey” και διαθέτει το προϊόν που κατέκτησαν την πρώτη θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Nordic Organic Food Fair» ως το καλύτερο βιολογικό superfood σε σύσταση και σε γεύση ανάμεσα σε 1.400 προϊόντα.
Η σύνθεση του “Gold mastic oi 22k” της σειρά “Amfipolis gold honey” θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και αυτοκρατορική μιας και έχει δοκιμαστεί από την πριγκίπισσα της Σουηδίας που εξέφρασε το ενθουσιασμό της για το ελληνικό προϊόν.
Περιέχει  βιολογικό μέλι exclusive ποιότητας, χρυσό 22 καρατίων ειδικά αποσταγμένο λάδι μαστίχας.
Είναι μια ιδανική υπερτροφή για όλους όσους θέλουν να αποτοξινώσουν τον οργανισμό τους, λύνοντας δυσπεπτικά και στομαχικά προβλήματα, ρυθμίζοντας την χοληστερίνη. Και έχοντας δεκάδες ακόμα οφέλη που το κάνουν ξεχωριστό που μπορείτε να τις δείτε εδώ στην επίσημη σελίδα πώλησης του προϊόντος.
Ένα σημαντικό στοιχείο που πρέπει πλέον να γνωρίσουμε όλοι για την μαστίχα Χίου είναι ότι:
Η μαστίχα Χίου αναγνωρίστηκε επίσημα ως φυσικό φάρμακο
meli mastixa-2.jpg
Στη συνεδρίαση της Επιτροπής για τα Φυτικά Φαρμακευτικά Προϊόντα (HPMC) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΜΑ), που έλαβε χώρα στο Λονδίνο αποφασίστηκε ομόφωνα και έγινε αποδεκτή στην κατηγορία των παραδοσιακών φαρμάκων φυτικής προέλευσης, η φαρμακευτική «μονογραφία» της Μαστίχας Χίου, με δύο θεραπευτικές ενδείξεις:
  1. Δυσπεπτικά προβλήματα 
  2. Δερματικές φλεγμονές και επούλωση δερματικών πληγών  
Ο χρυσός έχει επίσης ιατρικές χρήσεις. Ένα ισότοπο του χρυσού, το 198-Au, το οποίο έχει χρόνο ζωής 2,7 ημέρες, χρησιμοποιείται στη θεραπεία ορισμένων μορφών καρκίνου και άλλων ασθενειών, καθώς επίσης και ως ιχνηθέτης μέσα στο ανθρώπινο σώμα. Μία ένωση που περιέχει χρυσό χορηγείται με ένεση, ως θεραπεία για την αρθρίτιδα. Η αουρανοφίνη, ένα σύνθετο οργανικό μόριο, χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων περιπτώσεων της ρευματοειδούς αρθρίτιδας.

Εμείς με την σειρά μας θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε αυτές τις εταιρείες που επενδύουν στην ελληνική γη και του θησαυρούς της και δεν έχουμε να σας προτείνουμε μία δοκιμή ώστε να δείτε και μόνοι σας την διαφορά στον οργανισμό σας μετά από 1 μήνα χρήσης του.

meli me mastixa-1.jpg

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !