ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τι συμβαίνει με τη Ζήνα Κουτσελίνη και το STAR;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από λίγη ώρα και το τέλος της συνεργασίας του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1, αλλά και η είδηση που θέλει τη Ζήνα Κουτσελίνη να αναλαμβάνει διοικητικό ρόλο στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Το tvnea.com επικοινώνησε με την ίδια, η οποία δεν θέλησε να πει κάτι παραπάνω, αφού ποτέ δεν μιλάει για τα επαγγελματικά της. Όσον αφορά το STAR, το κανάλι δηλώνει πως οι σχέσεις του σταθμού με την παρουσιάστρια είναι άριστες και πως η διάθεση του είναι να συνεχίσει την επόμενη σεζόν η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα", αφού τα νούμερα τηλεθέασης είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά.  Φυσικά το συμβόλαιο λήγει στο τέλος του καλοκαιριού και σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες οι συζητήσεις για την επόμενη σεζόν δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το Star channel είναι ένα κανάλι το οποίο δεν αφήνει τα πρόσωπα του να φεύγουν και γενικά τα συμβόλαια του τα κλείνει από πολύ νωρίς(τα μέσα της σεζόν) το ίδιο πιστεύω θα γίνει και με τη Ζήνα Κουτσελίνη η οποία έχει άριστες σχέσεις με τη δική του σταθμού όσο και με τη διευθύντρια Δημοσίων σχέσεων Απλώς πρέπει ο σταθμός να εκτιμήσει τις δυνατότητες της και να της δώσει ένα ρόλο στην διοίκηση και ειδικότερα να είναι υπεύθυνη για το ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !