Κι όμως! O Acun Ilicali έριξε "άκυρο" στην Ντορέττα...

0

Αλλαγή της τελευταίας στιγμής μετά από απαίτηση της τούρκικης εταιρείας. Η απόφαση όμως είναι οριστική και στο κανάλι του Φαλήρου αναγκάστηκαν να την αποδεχτούν αφού άλλωστε διαπίστωσαν ότι θα είχαν... δίχως κέρδος, πολλά έξοδα!

Τόσο το «Survivor» όσο και το «Survivor Πανόραμα» δεν θα βγουν στον αέρα από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και τη Δευτέρα μετά το Πάσχα.

Λόγω λοιπόν αυτών των… ρεπό η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιθυμούσε να ταξιδέψει στη Δομινικανή Δημοκρατία και να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του ριάλιτι προκειμένου να τραβήξει υλικό, με συνεντεύξεις και ρεπορτάζ, για την απογευματινή εκπομπή της. Μετά όμως από επαφές που έκαναν με την «Acun Medya» διευκρινίστηκε ότι η παρουσιάστρια δεν θα μπορούσε να βρεθεί ούτε στην αρένα που γίνονται τα αγωνίσματα, αλλά ούτε και σε κανένα από τα νησιά που μένουν οι διαγωνιζόμενοι.

Η τούρκικη εταιρεία παραγωγής τόνισε ότι τα μέρη αυτά είναι «άβατο» για οποιαδήποτε άλλη κάμερα και πρόσωπα εκτός του ριάλιτι και απαγορεύεται οποιαδήποτε επαφή με τους διαγωνιζόμενους. Έτσι το μόνο που θα μπορούσε να κάνει η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα ήταν κάποια… γενικά πλάνα αλλά και –ίσως!- κάποιες συνεντεύξεις με τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό. Με δεδομένο ότι η παραγωγή της εκπομπής «Survivor Πανόραμα» είναι φέτος εσωτερική παραγωγή του ΣΚΑΪ και όχι της «Acun Medya» όπως ήταν πέρυσι, το κόστος του ταξιδιού θα έπρεπε να αναλάβει εξ ολοκλήρου το κανάλι του Φαλήρου. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μετά το «κόκκινο» από την τούρκικη εταιρεία ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να «κόψει» τη Ντορέττα Παπαδημητρίου και να μην της δώσει… εισιτήριο για τη Δομινικανή Δημοκρατία και το «Survivor».

Βέβαια, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η τούρκικη εταιρεία φαίνεται να… γλυκαίνει το «απαγορευτικό» λέγοντας ότι θα δώσουν υλικό από τις μέρες του Πάσχα που δεν θα προβάλουν στο επεισόδιο για να παιχτεί στην απογευματινή εκπομπή την Τρίτη 10 Απριλίου που θα βγει ξανά στον αέρα…!

Πηγή: Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !