Η Ελένη Μενεγάκη για τον Γιώργο Λιάγκα: «Κανέναν δεν έχουμε υποχρεώσει»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Η πιο εξομολογητική συνέντευξη μέχρι τώρα που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Νίκο Κοκλώνη,
στάθηκε αφορμή για την Ελένη Μενεγάκη να κάνει μια εκτενή αναφορά στον παρουσιαστή, αλλά και στο κοινό παρελθόν τους. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Ελένη Μενεγάκη άδραξε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει και κάτι ακόμα που αφορά στην ίδια και την εκπομπή της όλα αυτά τα χρόνια. Τα σχόλια που έκανε η παρουσιάστρια για τον Γιώργο Λιάγκα ήταν τα εξής:

«Ο Λιάγκας δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν δίνει πάντα κάθεσαι και τον παρακολουθείς γιατί μιλάει ανοιχτά. Δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτά που μας λέει είναι όλα αυτά που νιώθει, αλλά τουλάχιστον, αυτός ο τύπος δεν υπήρξε ποτέ βαρετός. Παρακολουθούμε και τα σχόλια που κάνει, παρότι πολλές φορές μπορεί να αντιδράμε, μπορεί να μην ταιριάζουν οι σκέψεις μας, αλλά δεν έχει σημασία. Δεν είναι βαρετός, είναι πολύ ενδιαφέρων τύπος για συνέντευξη και για να πάρει και για να δώσει. Κάποιες φορές του αρέσει να τα τσιμπάει λίγο τα πράγματα, γιατί του αρέσει να συζητιούνται αυτά που λέει.

Εγώ τον θυμάμαι τον Γιώργο που είχε έρθει στο Δημοτικό, ίσως από την Λάρισα να είχαν έρθει και τον θυμάμαι με τον μπαμπά του. Δηλαδή, είχα στο μυαλό μου ότι τον μεγαλώνει μπαμπάς. Νομίζω ότι στο μυαλό μου τον έχω εκτός από ένα πολύ μελετηρό και πανύψηλο παιδί, ήταν αρκετά κλειστός στον εαυτό του. Φανταστείτε εκείνη την εποχή πόσο ταμπού ήταν να είσαι παιδί χωρισμένων γονιών. Πόσο δύσκολο είναι για έναν άντρα να μεγαλώσει ένα παιδάκι στην ηλικία των 6-7 ετών. Ο μπαμπάς του στάθηκε πραγματικά και μπαμπάς και μαμά από πολύ μικρή ηλικία.

Εγώ με τον Γιώργο που δεν μοιάζουμε καθόλου σαν χαρακτήρες και που δεν μοιάζαμε και ποτέ -ουτε τώρα-, έχουμε πάρα πολλά κοινά πράγματα από το παρελθόν μας. Και λέω κοίτα πως δύο άνθρωποι που είχαν ένα κομμάτι κοινό από την παιδική τους ηλικία, πώς βρέθηκαν στον ίδιο χώρο σαν δύο τελείως διαφορετικοί τύποι».

Μία παρατήρηση που έκανε η Νάνσυ Παραδεισανού, έδωσε την ευκαιρία στην Ελένη Μενεγάκη  να ξεκαθαρίσει κάτι που ακούγεται συχνά για τις εκπομπές σχολιασμού:

Νάνσυ: Η αιχμηρή του κριτική ξεκίνησε στο Πρωινό, που εκεί έπρεπε να σχολιάζει και λίγο παραπάνω τα θέματα της εκπομπής.

Ελένη: Δεν υπάρχει έπρεπε. Εσύ όταν έκλεισες εδώ συμφωνία, εγώ και όλοι οι προηγούμενοι που πέρασαν υπέγραψαν κανένα χαρτί ότι μη τυχόν και δεν είστε αυστηροί στην κριτική σας; Δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να κάνει κριτική. Ο καθένας εκπροσωπεί τον εαυτό του και πρέπει να σκέφτεται αν αυτά που λέει τον κάνουν να αισθάνεται καλά ή όχι. Κανέναν δεν έχουμε υποχρεώσει και νομίζω ότι μπορείτε να το πείτε και μόνοι σας.

Ελιάνα: Πριν τον Λιάγκα στην πρωινή ζώνη δεν υπήρχε τόσο αιχμηρό σχόλιο.

Ελένη: Αλήθεια; Τον Μικρούτσικο τον θυμάσαι; Για πρώτη φορά ένας άντρας μπήκε στο γυναικείο κοινό, ήταν πολύ διαφορετικός από όλους όσοι έκαναν μέχρι εκείνη την ώρα στην τηλεόραση Πρωινό.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !