Έρχεται νέα σειρά στον ΑΝΤ1 με τον Κώστα Αποστολάκη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Μια σειρά με πολύ φαγητό και ωραία πιάτα θα δούμε από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον ΑΝΤ1!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αεικίνητος παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης εξασφάλισε τα πνευματικά δικαιώματα της επιτυχημένης κωμικής ισπανικής παραγωγής «Chiringuito de Pepe» και θα τη δούμε, όπως όλα δείχνουν, στην ελληνική εκδοχή της.

Φήμες θέλουν τον Γιάννη Καραγιάννη να βολιδοσκοπεί τον Κώστα Αποστολάκη για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, δηλαδή αυτόν του Πέπε, ενός ιδιοκτήτη μιας ψαροταβέρνας που είναι έτοιμη να κλείσει λόγω της οικονομικής κρίσης. Να σημειωθεί ότι τον ηθοποιό είχαμε δει και στη δημοφιλή σειρά του Mega «Μάλιστα, σεφ», στον ρόλο του ιδιοκτήτη γαλλικού εστιατορίου με σεφ τον απίθανο Ιεροκλή Μιχαηλίδη.

Επειδή, λοιπόν, η μαγειρική έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια η μεγάλη αγάπη του Ελληνα τηλεθεατή και αυτό αποδεικνύεται και από τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης του «MasterChef 2» στο Star όσο και από την ανοδική πορεία του «Ηell's kitchen» στον ΑΝΤ1, ο παραγωγός έχει βάλει μπρος τη νέα του ιδέα. Και αυτή δεν έχει σχέση με τηλεοπτικούς διαγωνισμούς μαγειρικής, reality κουζίνας και εκπομπές για χύτρες και κουτάλες, αλλά με μια σειρά που έχει ως βάση της τις συνταγές, τη γαστρονομία και τις οικογενειακές σχέσεις. Μήνυμά της; Οτι η ευτυχία δεν βρίσκεται στον πλούτο και στη φήμη, αλλά στις αληθινές σχέσεις με την οικογένεια, τους φίλους και την κοινότητα μέσα στην οποία ζούμε.

Σύμφωνα με το σενάριο, ο διεθνούς φήμης σεφ Σέρτζι, ο οποίος έχει τα πάντα στη ζωή (εκτίμηση και αναγνώριση από το σινάφι του, αλλά και από τους πελάτες), εργάζεται πυρετωδώς και εξοικονομεί χρήματα. Ο πατέρας, όμως, ασθενεί ξαφνικά και επειδή η αρρώστια του είναι σοβαρή αποφασίζει να αποκαλύψει στον γιο του μια τρομερή αλήθεια. Οχι μόνο για να μην την έχει βάρος στην ψυχή του, αλλά και για να δώσει στον κανακάρη του την ευκαιρία μιας νέας οικογένειας. Του αποκαλύπτει ότι ο αληθινός του πατέρας είναι ο παιδικός του φίλος, ο Πέπε, και ότι τον είχε υιοθετήσει.

Ο Σέρτζι αποφασίζει να βρει τον βιολογικό πατέρα του. Μετακομίζει στην παραθαλάσσια περιοχή στην οποία μένει και διαπιστώνει ότι και αυτός είναι ιδιοκτήτης εστιατορίου και πολύ καλός σεφ, αλλά η κρίση δεν τον έχει αφήσει να ορθοποδήσει. Αποφασίζει, λοιπόν, να βοηθήσει τον βιολογικό πατέρα του να μην κλείσει την ταβέρνα του, λέγοντάς του ότι θέλει να δώσει την ευκαιρία στον εαυτό του να ζήσει την πραγματική ζωή σε πιο ήσυχους ρυθμούς. Βέβαια, ο βιολογικός πατέρας του δεν ξέρει ότι ο Σέρτζι είναι γιος του. Ετσι, ο Σέρτζι έχει την ευκαιρία να γνωρίσει μυστικά τον πατέρα του, την οικογένειά του, τους συγγενείς του και να ανακαλύψει πώς είναι να έχει μια μεγάλη φαμίλια. Η πρόκληση είναι να εργαστεί σκληρά για να μην μπει λουκέτο στο μαγαζί, αλλά και να βρει το θάρρος να τους πει την αλήθεια και να συνεχίσει μαζί τους μια νέα ζωή!

Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !