Λουιζίδου: «Είμαι περισσότερο η Χαρά του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ παρά η Χαρούλα από το ΣΟΪ»

0
Χαμπέοι και Τριαντάφυλλοι ,μας εύχονται «Καλά Χριστούγεννα» με ένα απολαυστικό εορταστικό επεισόδιο, που έρχεται στις οθόνες μας την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου!

Με αφορμή, λοιπόν, το γιορτινό επεισόδιο της σειράς ,«Το σόι σου», με το οποίο η αγαπημένη τηλεοπτική παρέα θα μας αποχαιρετήσει ως τα μέσα του Ιανουαρίου -οπότε και θα επιστρέψει με νέα επεισόδια-, συναντήσαμε τη Ρένια Λουιζίδου και τα είπαμε... Άλλωστε, η ταλαντούχα ηθοποιός μέσα από τον ρόλο τής Χαρούλας στη δημοφιλή σειρά του Alpha (κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21.00) έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι και της δικής μας φαμίλιας και η συζήτηση μαζί της είναι τόσο οικεία!

«Αυτή είναι η τέταρτη τηλεοπτική σεζόν της σειράς και ευελπιστούμε και για την πέμπτη (γέλια). Η ιδιαιτερότητα αυτής της σειράς είναι ότι είναι έτσι φτιαγμένη, που αναγνωρίζουμε στους ήρωες πρόσωπα της δικής μας οικογένειας. Μπορεί όχι με τις ίδιες ακρότητες ή την ίδια υπερβολή στην τρέλα, αλλά σίγουρα με παρόμοιες συμπεριφορές», αναφέρει η καλλιτέχνις, η οποία σπεύδει να διευκρινίσει ότι ως Ρένια δεν ταυτίζεται πολύ με την ηρωίδα της: «Ως χαρακτήρας δεν είμαι και πολύ των οικογενειακών τραπεζιών με τους συγγενείς. Για να σας δώσω να καταλάβετε, πιο πολύ έχω σχέση με την ανεξάρτητη Χαρά από τη σειρά, “Το καφέ της Χαράς” ,από ό,τι με τη Χαρούλα από το “Σόι σου”. Είμαι περισσότερο Χαρά παρά Χαρούλα».

Οταν τη ρωτάμε αν υπάρχουν ζευγάρια σήμερα που να έχουν αυτή τη βαθιά σχέση αγάπης όπως ο Βαγγέλης και η Χαρούλα Χαμπέα, προβληματίζεται...

«Αυτό είναι το ιδανικό ζευγάρι! Να υπάρχουν πόσα, άραγε; Μιλάμε για μια μακροχρόνια σχέση όπου ο έρωτας συνυπάρχει ακόμα με την αγάπη και τη στοργή. Μιλάμε ουσιαστικά για ένα αξιοζήλευτο ζευγάρι. Εχουν κολλήσει μεταξύ τους και δεν μπορούν ο ένας χωρίς τον άλλον. Πρόκειται για μια σχέση βαθιάς αφοσίωσης κι αυτό δεν έχει να κάνει επειδή απέκτησαν μαζί παιδιά και είδαν να γεννιούνται εγγόνια», τονίζει η ηθοποιός και συνεχίζει παραλληλίζοντας τη σειρά του Alpha με την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη ,«Πολίτικη κουζίνα», στην οποία επίσης πρωταγωνιστούσε.  «Μία από τις πιο αγαπημένες μου καλλιτεχνικές δουλειές. Βεβαίως, στη σειρά, αυτή που μαγειρεύει με αγάπη για όλη την οικογένεια είναι η Χαρούλα. Στην ταινία μαγείρευαν οι πάντες! Τα παιδιά, οι παππούδες, οι γονείς, οι συγγενείς. Τόση κανέλα, τόσο κύμινο, τόσο μπαχάρι. Ολη η ελληνική παροικία της Πόλης μαγείρευε και με αλάτι και ζάχαρη έβαζε νοστιμιά και γλύκα στη ζωή της» ,αναφέρει ,και στη συνέχεια μιλά για την επιτυχία αλλά και την αποτυχία: «Στη ζωή μου έχω βιώσει και τα δύο. Έχω πάρει τα μαθήματά μου, και από την έπαρση επιλέγω την απλότητα. Θα ήταν βλακώδες και κακό για τη σωματική και ψυχική μου υγεία να δρω αλλιώς. Εμένα με κρατά κάτι ουσιώδες: Είμαι αφοσιωμένη στο θέατρο και την υποκριτική. Αυτό αγαπώ, αυτό κάνω».

Στη Μαρία Ανδρέου- Espresso

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !