Δεύτερη καθημερινή σειρά;

Με σχεδόν δεδομένη την συνέχιση του «Τατουάζ» και για δεύτερη σεζόν ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με τον σεναριογράφο Βάνα Δημητρίου έχουν σχεδόν έτοιμη την πρόταση και για το δεύτερο καθημερινό.

Θα είναι πιο χαμηλού κόστους από το «Τατουάζ» και δεν θα έχει καμία σχέση με το σενάριο του «Οκτώ λέξεις» της τρίτης σειράς που πρότεινε ο Γεωργίου στον Alpha την περασμένη Άνοιξη και δεν εγκρίθηκε τουλάχιστον για φέτος από τον Alpha.

Οι «Οκτώ λέξεις» είναι ερωτικό θρίλερ πολύ τολμηρό και το μπάτζετ του αρκετά υψηλό. Όσο για το νέο καθημερινό δεν υπάρχει βιασύνη. Τα νούμερα του Alpha στην μυθοπλασία είναι πολύ υψηλά σχεδόν για όλες τις σειρές οπότε δεν έχουν άγχος να βγάλουν κάτι καινούργιο.

Άλλωστε ο Ανδρέας Γεωργίου δεν θέλει να κάνει το παλαιότερο λάθος που είχε γίνει με το «Ρουά ματ» μια φτηνή ελληνοκυπριακή παραγωγή που ξεκίνησε με υψηλά νούμερα στον ΑΝΤ1 αλλά στη συνέχεια ξεφούσκωσε.

Και η νέα σειρά όποτε και αν βγει στον αέρα δεν θα έχει ελληνοκυπριακή διάλεκτο ούτε θα βασίζεται σε Κύπριους ηθοποιούς.

gossip-tv.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια