Το 'Celebrity Rouk Zouk' επιστρέφει απόψε με...χωρισμένους!


Απόψε, Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!
Special guests: Οι πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς, «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια».
Οι ομάδες: «Κάτι Χωρισμένα» με αρχηγό τη Μαρία Σολωμού VS «Παλικάρια» με αρχηγό τον Νίκο
Μουτσινά .

Φέτος το Celebrity Rouk Zouk, υποστηρίζει τον Οργανισμό ,«Ίδρυμα Καρδιές για Όλους», που στηρίζει και θεραπεύει άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια και ενισχύει οικονομικά τις οικογένειές τους 

Το Celebrity Rouk Zouk, επιστρέφει 2η σεζόν για καλό σκοπό, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Aπόψε, στις 21.00, θα φιλοξενήσει τους πρωταγωνιστές της νέας κωμικής σειράς, «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια». Οι πρωταγωνιστές μας διαλέγουν πλευρές και οι ομάδες σχηματίζονται. «Κάτι Χωρισμένα» με αρχηγό τη Μαρία Σολωμού και παίκτες τους, Μαριάνα Τουμασάτου, Κωνσταντίνα Κλαψινού και Γιώργη Κοντοπόδη. Η δεύτερη ομάδα είναι τα «Παλικάρια», με αρχηγό τον Νίκο Μουτσινά και συμπαίκτες τους, Μάριο Αθανασίου, Σπύρο Σούλη και Σταύρο Σβήγκο.


Η Ζέτα Μακρυπούλια όπως πάντα θα δώσει το σύνθημα, «Και ο χρόνος αρχίζει από ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ»,και τα «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια» θα «μονομαχήσουν», αυτή τη φορά με «όπλα» την αλληλεγγύη και την προσφορά. Φέτος, τα έσοδα από τα επεισόδια του Celebrity Rouk Zouk, θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου του Οργανισμού, «Ίδρυμα Καρδιές για Όλους» (“CpTH”), με στόχο την αρωγή σε άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια.

Στη χώρα μας, κάθε χρόνο γεννιούνται 800 έως 1.000 παιδιά με καρδιοπάθεια, από τα οποία το 1/3, κυρίως νεογνά, χρήζουν άμεσης καρδιοχειρουργικής επέμβασης. Σκοπός του “CpTH”, είναι να στηρίξει και να θεραπεύσει τα παιδιά με καρδιοπάθεια που ζουν στην Ελλάδα, δίνοντάς τους τη δυνατότητα σε μια φυσιολογική ζωή, καθώς και να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειές τους.

Το 1ο Celebrity Rouk Zouk για τη νέα σεζόν, έρχεται απόψε, με τη νέα τηλεοπτική παρέα της κωμικής σειράς, «Κάτι Χωρισμένα Παλικάρια»! Μείνετε συντονισμένοι!


Λίγα λόγια για τον Οργανισμό, «Ίδρυμα Καρδιές για Όλους»:
Το “Coeurs pour Tous Hellas” (CpTH), αποτελεί θυγατρικό φορέα του διεθνούς Ιδρύματος που έχει δημιουργήσει εδώ και 17 χρόνια, ο καρδιοχειρουργός, Αυξέντιος Καλανγκός, Διευθυντής της Καρδιοχειρουργικής Κλινικής των Πανεπιστημιακών Νοσοκομείων της Γενεύης / HUG (Hopitaux Universitaires de Genève), με στόχο την αρωγή σε άπορα παιδιά με καρδιοπάθεια. Μέχρι σήμερα, ο ίδιος και η επιστημονική του ομάδα, έχουν χειρουργήσει αφιλοκερδώς περισσότερα από 14.000 παιδιά με καρδιοπάθεια σε όλο τον κόσμο.

Στη χώρα μας, κάθε χρόνο γεννιούνται 800 έως 1.000 παιδιά με καρδιοπάθεια, από τα οποία το 1/3, κυρίως νεογνά, χρήζουν άμεσης καρδιοχειρουργικής επέμβασης. Το “Coeurs pour Tous Hellas”, συστάθηκε για τα παιδιά της Ελλάδας με συγγενή καρδιοπάθεια, ως έμπρακτη δέσμευση προσφοράς του διεθνούς Ιδρύματος στην ελληνική κοινωνία και στους μικρούς ασθενείς των οικονομικά αδύναμων οικογενειών. Σκοπός του “CpTH”, είναι να στηρίξει και να θεραπεύσει τα παιδιά με καρδιοπάθεια που ζουν στην Ελλάδα, δίνοντας τους τη δυνατότητα σε μια φυσιολογική ζωή, καθώς και να ενισχύσει οικονομικά τις οικογένειές τους. Ο καρδιοχειρουργός ,Αυξέντιος Καλανγκός, ήδη χειρουργεί στο νοσοκομείο. «Μητέρα».

Το “Coeurs pour Tous Hellas” διευθύνει διοικητική επιτροπή, ενώ παράλληλα στο Ίδρυμα συμμετέχει, με συμβουλευτικό χαρακτήρα, επιστημονικό συμβούλιο από παιδοκαρδιολόγους και παιδοκαρδιοχειρουργούς της χώρας.

Περισσότερες Πληροφορίες:  http://coeurspourtoushellas.gr/el/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια