Σοφίνα Λαζαράκη για ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ: 'Θεωρούσα ότι δεν θα πάρω τον ρόλο,βρισκόμουν στην παραλία όταν μου τηλεφώνησε η...'

0

Στο νέο, καθημερινό σίριαλ του ANT1 ,Παρθένα Ζωή, πρωταγωνίστρια είναι η νεαρή ηθοποιός, Σοφίνα Λαζαράκη, που για πρώτη φορά πρωταγωνιστεί σε σειρά. Η ίδια μιλά στο περιοδικό,
Τηλεόραση.

Πώς προέκυψε η πρόταση για την Παρθένα Ζωή

«Βρισκόμουν σε μια παραλία και μου τηλεφώνησε η μητέρα μου για να μου πει ότι με ψάχνουν για το κάστινγκ της σειράς. Επικοινώνησα με την υπεύθυνη της παραγωγής, μου έστειλε ένα μέρος του σεναρίου για να μάθω τα λόγια και πήγα στην οντισιόν. Ακολούθησαν κάποια ακόμη κάστινγκ και κάπως έτσι πήρα τον ρόλο της Ζωής».

Είναι η πρώτη σου επαφή με την υποκριτική;  

«Ασχολιόμουν στο σχολείο κι έπειτα παρακολούθησα σεμινάρια υποκριτικής στην Αμερική. Οπότε, είναι η πρώτη μου φορά που ασχολούμαι συστηματικά και σοβαρά με το εν λόγω κομμάτι».

Πώς είναι η βουτιά στα βαθιά;  

Όπως ακριβώς το είπες! Βουτιά στα βαθιά και σε καθημερινό σίριαλ. Οι ώρες είναι πάρα πολλές, οι απαιτήσεις πολλές, όμως ,μου αρέσει απίστευτα αυτό που κάνω. Ξυπνάω χαρούμενη, χαίρομαι που πηγαίνω σε αυτή τη δουλειά. Έχω μπει σε ένα πρόγραμμα, το οποίο και χρειαζόμουν, η ομάδα είναι εκπληκτική, με βοηθούν, με προσέχουν, ξέρουν ότι είμαι αρχάρια και αγχωμένη, αλλά μου συμπεριφέρονται υπέροχα. Τώρα, αρχίζω και βρίσκω τα πατήματά μου, αλλά όλο αυτό το ταξίδι είναι μοναδικό».

Τι σ’έχει δυσκολέψει περισσότερο;  

«Με αγχώνει το ότι από τη μία λήψη στην άλλη πρέπει οι κινήσεις μου να είναι ίδιες, τα μαλλιά μου, οι εκφράσεις μου, το λεγόμενο ρεκόρ κινήσεων».

Ζεις το όνειρό σου;  

«Δεν είναι το τελικό όνειρο που έχω για τη ζωή μου, είναι ,όμως, ένα πολύ καλό ξεκίνημα, ειδικά για ένα παιδί σαν εμένα που δεν έχει προϋπηρεσία. Είμαι ενθουσιασμένη και δεν το πίστευα, θεωρούσα ότι δεν θα πάρω τον ρόλο».

Το δικό σου όνειρο δηλαδή ποιο είναι; 

«Το στοιχείο μου είναι ο χορός, οπότε θα μου άρεσε να ασχοληθώ με το μιούζικαλ».

Ποια είναι τα βασικά χαρακτηριστικά της Ζωής, του ρόλου που θα υποδυθείς; 

«Η Ζωή είναι ένα απλό κορίτσι, μεγάλωσε με τη μαμά και τη γιαγιά της και προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της. Είναι καλλιτεχνικός τύπος, έχει όνειρα και προσπαθεί να τα ακολουθήσει. Είναι ένα ευαίσθητο πλάσμα».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !