Κορυφαία «Συνάντηση» Ξαρχάκου - Πρωτοψάλτη

Unknown
0

Μετά την επιτυχημένη περιοδεία της στα ωραιότερα θέατρα σε πόλεις όλης της Ελλάδας, η «Συνάντηση» του Σταύρου Ξαρχάκου με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα, κλείνοντας τον κύκλο της με μια τελευταία συναυλία, στο Ηρώδειο (Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Ακρόπολη), την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στις 9 το βράδυ.

Αυτή η συνάντηση - σταθμός, που ξεκίνησε το ταξίδι της τον Ιούνιο και άφησε εποχή, κορυφώνεται κάτω από την Ακρόπολη, σε μια ιδιαίτερη βραδιά, στην οποία το κοινό θα απολαύσει για τελευταία φορά τον συνθέτη Σταύρο Ξαρχάκο στην ίδια σκηνή με την ερμηνεύτρια Άλκηστη Πρωτοψάλτη, σε ένα πρόγραμμα που διευθύνει ο ίδιος και περιλαμβάνει τα πιο γνωστά και αγαπημένα τραγούδια του, χρωματισμένα από τη σπουδαία φωνή της. Μαζί τους, θα είναι εννεαμελής ορχήστρα, αποτελούμενη από εκλεκτούς μουσικούς.


Μία μεγαλειώδης συναυλία, με την υπογραφή του gazarte στην παραγωγή, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων gazarte και κλείνει πανηγυρικά τον κύκλο εκδηλώσεων που ξεκίνησαν πέρυσι τον Οκτώβριο.

Συντελεστές

Επιμέλεια ήχου: Ζαχαρίας Σταμούλος - Χάρης Κρεμμύδας, φωτισμοί: Δημήτρης Λάιος, παραγωγή: gazarte cultural hub. Μουσικοί: Νεοκλής Nεοφυτίδης: πιάνο, Παντελής Ντζιάλας: κιθάρα, Βασίλης Δρογκάρης: ακορντεόν, Ηρακλής Ζάκκας και Δημήτρης Ρέππας: μπουζούκι, Τάκης Βασιλείου: κρουστά, Πέτρος Βαρθακούρης: κοντραμπάσο, Αλέξανδρος Καψοκαβάδης: κιθάρα, νυκτά και έγχορδα, Φίλιππος Τσεμπερούλης: πνευστά.

Πληροφορίες

Ωδείο Ηρώδου Αττικού: Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Ακρόπολη - Αθήνα, τηλ.: 210 3241807.
Τιμές εισιτηρίων: διακεκριμένη ζώνη: 70 ευρώ, Α΄ ζώνη: 50 ευρώ, Β΄ ζώνη: 40 ευρώ, άνω διάζωμα: 15 - 20 ευρώ, ΑΜΕΑ: 15 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων: καταστήματα: Public, Seven Spots, Reload, Media Markt, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, τηλεφωνικά: 11876, ηλεκτρονικά: viva.gr. naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !