Έντονο μαρκάρισμα από τον ΣΚΑΪ στον Τανιμανίδη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αδιαμφισβήτητα νικητής της σεζόν ήταν ο Σάκης Τανιμανίδης λόγω της τεράστιας επιτυχίας που σημείωσε το "Survivor" στους πίνακες τηλεθέασης. Αυτό αυτομάτως αύξησε τις μετοχές του και πλέον στην τηλεοπτική αγορά έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη αξία.

Όλα αυτά φυσικά τα έχουν διαπιστώσει και στον ΣΚΑΙ, όπου πραγματικά θέλουν να κρατήσουν τον Σάκη Τανιμανίδη στο δυναμικό τους με κάθε τρόπο και εννοείται και στη μετά "Survivor" εποχή και αυτός είναι και ο λόγος που αυτή την εποχή τον... μαρκάρουν στενά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tlife.gr, οι άνθρωποι του ΣΚΑΙ ζητούν από τον γνωστό παρουσιαστή να δραστηριοποιηθεί και στο α΄ μισό της σεζόν, πριν βγει στον αέρα το "Survivor 2". Με άλλα λόγια του ζητούν να αναλάβει τηλεοπτική δράση από τον Οκτώβρη μέχρι και την ανατολή του 2018, που θα βγει στον αέρα και πάλι το επιτυχημένο ριάλιτι.

Ομως, για την ώρα, ο Σάκης Τανιμανίδης αντιστέκεται σθεναρά, γιατί πιστεύει πως καλό είναι μετά απ ΄όλη αυτή την τεράστια επιτυχία που έζησε και μετά απ΄ όλη αυτή την υπερέκθεση που μοιραία ήρθε στο δρόμο του, για λίγο να... σβήσει τις μηχανές και να ξεκουραστεί.

Να χαμηλώσει τα φώτα και να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από την τηλεόραση, μέχρι τον Φλεβάρη όπου και πάλι αναμένεται να βρεθεί στο επίκεντρο των τηλεοπτικών γεγονότων και όλα τα βλέματα να είναι στραμμένα επάνω του.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !