Κυκλοφόρησε το -απόλυτα τρομακτικό- τρέιλερ της νέας ταινίας της Τζένιφερ Λόρενς

Unknown
0

Δεν γνωρίζουμε παρά ελάχιστα για το θρίλερ Mother! του Ντάρεν Αρονόφσκι, στο οποίο επίσης πρωταγωνιστούν Χαβιέ Μπαρδέμ, Εντ Χάρις και Μισέλ Φάιφερ


Απόλυτα τρομακτικό είναι το τρέιλερ της μυστηριώδους ταινίας Mother! του Ντάρεν Αρονόφσκι με πρωταγωνίστρια την Τζένιφερ Λόρενς.

Και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο τρομακτικά γιατί δεν έχουν γίνει γνωστά παρά ελάχιστα στοιχεία της ταινίας αυτής, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το τρέιλερ δεν δίνει καμία ουσιαστική πληροφορία για την πλοκή, είναι όμως σαφές πως όλα εκτυλίσσονται σε ένα σπίτι. Σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες από την παραγωγή, το στόρι εκτυλίσσεται γύρω από ένα ζευγάρι, το οποίο υποδύονται οι Τζένιφερ Λόρενς και ο Χαβιέ Μπαρδέμ, των οποίων η ζωή διαταράσσεται από την άφιξη μια σειρά ακάλεστων «φιλοξενούμενων».

Το... παρελθόν του σκηνοθέτη, που έχει υπογράψει ταινίες όπως το Ρέκβιεμ για ένα Όνειο και τον Μαύρο Κύκνο, προετοιμάζει για το αναπάντεχο, ενώ το καστ συμπληρώνουν ηθοποιοί όπως ο Εντ Χάρις και η Μισέλ Φάιφερ.

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !