Οι επιτυχίες και οι αποτυχιες των 3 σκηνοθετών του ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Με 3 σειρές κατεβαίνει στη μάχη ο ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν και αυτές είναι η "Παρθένα Ζωή" του Πιέρρου Ανδρακάκου,το "Κάτι χωρισμένα παλικάρια" του Βασίλη Θωμόπουλου και το "4Χ4" του Δημήτρη Αρβανίτη. Η πρώτη θα προβάλλεται καθημερινά στις 7 το απόγευμα και οι άλλες δύο στο slot 11-12 με δύο φορές την εβδομάδα η καθεμία.

Το tvnea.com θα σας συνοψίσει αμέσως τις σειρές που υπέγραψαν οι συγκεκριμένοι. Κάποιες σάρωσαν και κάποιες δεν πήγαν και τόσο καλά. Πάμε να κάνουμε την αναδρομή.

Πιέρρος Ανδρακάκος

Ξεκινώ με τον σκηνοθέτη της σειράς "Παρθένα Ζωή". Αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη του επιτυχία ήταν οι "Βασιλιάδες". Το καθημερινό σήριαλ έκανε καθημερινό ρεκόρ στην prime time με 50αρια που άφησαν εποχή. Επίσης εξαιρετικά τα πήγε και με τους "Λατρεμένοι μου γείτονες",οι οποίοι αναμφισβήτητα είναι από τις σειρές του Μεγάλου καναλιού που έχουν ξεχωρίσει. Το ίδιο μπορούμε να πούμε και για το "Safe Sex",που θεωρείται μία κλασική μεγκαλική επιτυχία. Το 2011 γύρισε το "Πίσω στο σπίτι" και ειδικά την πρώτη χρονιά η σειρά σάρωσε. Η "Μοντέρνα Οικογένεια" που επίσης σκηνοθέτησε δεν κατάφερε να κατορθώσει υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης,ωστόσο την επόμενη χρονιά ακριβώς βρέθηκε στο "Ταμάμ" του ΑΝΤ1 και τα αποτελέσματα ήταν πολύ θετικά. Η πρώτη χρονιά της σειράς ήταν σαρωτική,ωστόσο στην πορεία ήρθε μία σταδιακή πτώση.

Βασίλης Θωμόπουλος

Θεωρείται όλα αυτά τα χρόνια ο βασιλιάς της Prime time. Το "Πενήντα Πενήντα" και η "Πολυκατοικία" είναι οι μεγαλύτερες του επιτυχίες και είναι δύο σειρές που έγραψαν τεράστια ιστορία την προηγούμενη δεκαετία. Με 50αρια ξεκίνησε και το "Με τα παντελόνια κάτω",ωστόσο η επόμενη χρονιά είχε μία έντονη πτώση. Στον ΑΝΤ1 έκανε την τεράστια επιτυχία που ακούει στο όνομα "Βότκα Πορτοκάλι",αλλά και το "Στρίβειν δια του αρραβώνος". Πολύ γλυκές σειρές ήταν και η "Τηλεμπόρα",αλλά και το "Ένας μήνας και κάτι". Μία απόπειρα του σε δραματικό σήριαλ ήταν η καθημερινή "Απαγορευμένη Αγάπη" που έκανε βέβαια τεράστια επιτυχία. Τα τελευταία 3 χρόνια βρισκόταν και αυτός στον ΑΝΤ1 με τους "Συμμαθητές",που είχαν μία πολύ δυνατή παρουσία στην καθημερινή prime time του σταθμού και το συγκεκριμένο πρόγραμμα αγαπήθηκε πάρα πολύ από τον κόσμο.

Δημήτρης Αρβανίτης

 Τέλος,ο Δημήτρης Αρβανίτης φημίζεται για τη "Ζωή της Άλλης" και τα "Κλεμμένα Όνειρα". Ειδικά η πρώτη σειρά τη σεζόν 2009-2010 σημείωνε 60αρια στην καθημερινή απογευματινή ζώνη και ήταν το φαινόμενο της χρονιάς. Βέβαια και η "Δικαίωση" είχε μία ικανοποιητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης,αν και για τη συγκεκριμένη σειρά οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες. Μεγάλη του επιτυχία ήταν το εβδομαδιαίο "Εραστής δυτικών προαστίων",ενώ στον ΑΝΤ1 έχει ξαναβρεθεί με το εξαιρετικό και πετυχημένο "Τύχη Βουνό". Την περασμένη σεζόν δεν τα πήγε καθόλου καλά και η "Αρένα" στο STAR περιορίστηκε στα μονοψήφια...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !