'So You Think You Can Dance':Το κορυφαίο σόου χορού του ΑΝΤ1, μας αποχαιρετά...

0

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ SHOW ΜΕ ΕΝΑ
ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΚΟ LIVE ΓΕΜΑΤΟ ΧΟΡΟ, ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ!

Η ΕΥΑ ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗΤΡΙΑ ΤΟΥ “SO YOU THINK YOU CAN DANCE”!

Μετά από 8 συνολικά live, με την Ελλάδα να χορεύει στο ρυθμό του “So You Think You Can Dance”, ολοκληρώθηκε, την Παρασκευή 14 Ιουλίου, ο μεγάλος Τελικός, προσφέροντάς μας όπως πάντα, ένα πλούσιο χορευτικό θέαμα, συγκίνηση και πολύ δυνατές στιγμές! Οι 4 φιναλίστ, τα έδωσαν όλα επί σκηνής.

Σε συνέχεια της ψηφοφορίας του κοινού, η Εύα Σωμαρακάκη ανακηρύχθηκε η μεγάλη νικήτρια, κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 50.000€ και ένα αυτοκίνητο “SPACE STAR” της Mitsubishi.


Δεύτερη σε ψήφους ήρθε η Νεφέλη Θεοδότου, τρίτος ο Παρασκευάς Θεοδοσίου και τέταρτη η Δέσποινα Λαγουδάκη. Η βραδιά ξεκίνησε εκρηκτικά, με όλους του παίκτες που είχαν διαγωνιστεί στο show, σε χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, να ξεσηκώνουν το πλατό του “So You Think You Can Dance”, σηματοδοτώντας την έναρξη για μία πολλά υποσχόμενη βραδιά. Η Δούκισσα Νομικού καλωσόρισε κοινό και κριτές για ένα τελευταίο χορευτικό live που τα είχε όλα!

Λίγο πριν την ανάδειξη του μεγάλου νικητή, απολαύσαμε σε βίντεο τον Ιωάννη Μελισσανίδη σε μία συγκλονιστική χορογραφία του Κωνσταντίνου Ρήγου, επιλέγοντας την «Ιθάκη» του Κωνσταντίνου Καβάφη, μελοποιημένη από τον Βαγγέλη Παπαθανασίου. Μέσα από τη συγκεκριμένη και πολύ αγαπημένη επιλογή για τον Ιωάννη Μελισσανίδη, έστειλαν ένα ηχηρό και συμβολικό μήνυμα σε όλους για την αέναη και αδιάκοπη προσπάθεια να κατακτήσουμε το όνειρό μας, να φτάσουμε ο καθένας στη δική μας «Ιθάκη».


Από το τελευταίο live του “So You Think You Can Dance” δεν έλειψαν και βίντεο αφιερωμένα στη διαδρομή των φιναλίστ μέσα στο show, δημιουργώντας έντονα συναισθήματα, συγκίνηση αλλά και περηφάνια για όλα όσα έχουν κατακτήσει.

Η κριτική επιτροπή, Κωνσταντίνος Ρήγος, Πάνος Μεταξόπουλος, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Φουρέιρα και Ιωάννης Μελισσανίδης, με την τεράστια εμπειρία τους, τη φρέσκια ματιά τους και τη μεγάλη τους αγάπη για τον χορό, ήταν δίπλα στους διαγωνιζομένους σε όλη αυτή τη χορευτική διαδρομή, με πολύτιμες συμβουλές. Άφησαν το δικό τους αποτύπωμα ενώ μας προσέφεραν μοναδικές στιγμές και δείγματα της δουλειάς τους και του μεγάλου τους ταλέντου.


Η λαμπερή Δούκισσα Νομικού, μας συντρόφευσε με τη θετική της ενέργεια και ήταν δίπλα στους διαγωνιζομένους καθ’ όλη τη διάρκεια τους show, τους εμψύχωνε, τους στήριζε σε όλες τους τις κριτικές και παρακινούσε συνεχώς το κοινό για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το “So You Think You Can Dance” το οποίο μας παρέσυρε σε αμέτρητα, συγκλονιστικά performances με ενέργεια και πάθος, αναδεικνύοντας τη δύναμη της θέλησης και τη δυναμική του χορού σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, μας αποχαιρετά, μας υπενθυμίζει να ονειρευόμαστε και να παλεύουμε για τα όνειρά μας και μας εύχεται καλό καλοκαίρι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !