Μπήκε ένας μισθός στους εργαζομένους του Mega...

0

Οι εργαζόμενοι στο Μega πήραν μια μικρή ανάσα σήμερα, καθώς είδαν να πιστώνεται στους λογαριασμούς τους ένας μισθός. Αντιστοιχεί στα δεδουλευμένα του Αυγούστου 2016. Αν όλα πάνε
καλά, ίσως το επόμενο δεκαήμερο να λάβουν και το επίδομα αδείας του φετινού καλοκαιριού.

Τα πράγματα είναι μπερδεμένα, αυτή τη στιγμή, σε μετοχικό επίπεδο. Από τους παλαιούς ιδιοκτήτες έχει απομείνει μόνο η οικογένεια Βαρδινογιάννη, καθώς ο Σταύρος Ψυχάρης έχασε τον ΔΟΛ (άρα και το 22,1% του καναλιού) και ο Φώτης Μπόμπολας τον Πήγασο ,συνεπώς και το 32,7% του σταθμού: πούλησε το 19,6% στον Ιβάν Σαββίδη, ενώ το υπόλοιπο 13,1% πέρασε στις πιστώτριες τράπεζες).

Πλειοδότης στον διαγωνισμό για την πώληση του ΔΟΛ έχει αναδειχθεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά εκκρεμεί η απόφαση του Πρωτοδικείου για την τυπική έγκριση, που θα φέρει στα χέρια τού εφοπλιστή και το 22,1% του Mega. Μέχρι τότε δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο ίδιος -αφήστε που «κάηκε» πέρυσι όταν κέρδισε μια τηλεοπτική άδεια στον διαγωνισμό του Νίκου Παππά, προσέλαβε στελέχη, νοίκιασε γραφεία, παρήγγειλε μηχανήματα στο εξωτερικό και, τελικά, όλα πήγαν περίπατο με την απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας.

Η «εξίσωση» γίνεται ακόμη δυσκολότερη αν συνυπολογιστεί ότι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ προσπαθεί να μπλοκάρει δικαστικά την εξαγορά του μεριδίου του Μega, που ανήκει στον ΔΟΛ, από τον Βαγγελή Μαρινάκη. Υποστηρίζει ότι κακώς πουλήθηκε το ποσοστό αυτό μαζί με τους τίτλους των εφημερίδων, ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, καθώς και των ιστοσελίδων. Κατά τη γνώμη του έπρεπε να τεθεί αυτοτελώς σε δημοπρασία. Σε όλα αυτά συνυπολογίστε ότι στο ΔΣ του Μega υπάρχουν, πλέον, μόνο οι εκπρόσωποι του ομίλου Βαρδινογιάννη, καθώς έχουν παραιτηθεί πριν από μήνες ο Σταύρος Ψυχάρης και ο γιος του Παναγιώτης και, πριν από λίγες εβδομάδες, ο Γιώργος Μπόμπολας και ο γιος του Φώτης.

Aixmi.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !