Παναγιώτης Ραφαηλίδης: Ο χορός στη σκηνή και το instagram...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στις τηλεοπτικές επάλξεις τόσο με τη συμμετοχή του στην εκπομπή ¨Namaste¨,αλλά και στο ¨Επιτέλους Σαββατοκύριακο¨ με παρουσιάστρια πάντα τη Ναταλία Γερμανού.

Φυσικά η τηλεόραση μπορεί να έχει μπει στη ζωή του τον τελευταίο καιρό,ωστόσο η μεγάλη του αγάπη είναι το τραγούδι και συγκεκριμένα οι live του εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Αυτή την περίοδο κάνει περιοδεία στο πλευρό της Νατάσσας Θεοδωρίδου,ωστόσο το στιγμιότυπο που σας παρουσιάζουμε είναι από τα Γιαννιτσά και συγκεκριμένα από το πολύ πετυχημένο νυχτερινό μαγαζί «My club».

Ιδιαίτερος ντόρος,λοιπόν,έχει γίνει και μία σκηνή από εκείνη τη βραδιά στα Γιαννιτσά! Κάποια στιγμή είδαμε τον τραγουδιστή και παρουσιαστή να τραγουδά το «Στην αγορά του Αλ Χαλίλη» και τότε ανέβηκε στη σκηνή μία νεαρή κοπέλα για να χορέψουν μαζί. Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης ήταν πολύ διαχυτικός μαζί της και φάνηκε να το διασκεδάζει. Μάλιστα ο ίδιος ανέβασε και instagram story τα συγκεκριμένα ενσταντανέ.

Η κοπέλα στις φωτογραφίες ονομάζεται Γεωργία Νήρλου και είναι από το Παλαίφυτο! Στη Βόρεια Ελλάδα πάντως,τόσο η διαχυτικότητα στο μαγαζί όσο και η επιλογή του τραγουδιστή να ανεβάσει τα συγκεκριμένα αποσπάσματα στο instagram έχουν προκαλέσει αίσθηση....




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !