ANT1: Βρέθηκε το νέο σόου της Κυριακής! Ξεκινά τον Οκτώβριο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Νέα δεδομένα στην ψυχαγωγία σχεδιάζει να εισαγάγει ο ΑΝΤ1 τη νέα σεζόν. Το κανάλι του Αμαρουσίου ξεκινά στρατηγική συνεργασία με το βρετανικό-κολοσσό ITV,μέσω του οποίου θα φέρει καινοτόμα προγράμματα στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά. Αιχμή του δόρατος της νέας συνεργασίας είναι η εξασφάλιση των δικαιωμάτων του διάσημου βρετανικού σόου ¨Saturday Night Takeaway¨,που θα εντάξει το κανάλι του Αμαρουσίου στο πρόγραμμα του.Εκτός από το νέο ριάλιτι επιβίωσης ¨Nomads¨,ο ΑΝΤ1 θα ποντάρει σε ένα μεγάλο live σόου για να ενισχύσει την prime time του τον προσεχή Οκτώβριο. Το σόου περιλαμβάνει πολλές ενότητες με κωμικά στοιχεία,φάρσες,απρόβλεπτα,ενώ εντάσσει και στοιχεία από τηλεπαιχνίδια με έπαθλα και παίκτες. Ξεφεύγοντας από τα τάλεντ σόου με τραγουδιστές και χορευτές,ο ΑΝΤ1 θα δοκιμάσει και μία νέα τυπολογία προγράμματος για την κυριακάτικη prime time με στόχο να ανανεώσει το πρόγραμμα του και να παρέχει στο τηλεοπτικό κοινό μία νέα πρόταση ψυχαγωγίας.

Προφανώς ο τίτλος ¨Saturday Night Takeaway¨ θα μετονομαστεί σε ¨Sunday Night Takeaway¨,αφού στη Βρετανική εκδοχή του σόου παίζει Σάββατα ενώ εδώ θα προβάλλεται Κυριακές. Στο εξωτερικό,το συγκεκριμένο φορμάτ έχει δύο παρουσιαστές,κάτι που δεν ξέρουμε αν θα επιλεχθεί και στην Ελλάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι καμία εμπλοκή με το συγκεκριμένο project δεν θα έχει ούτε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου,αλλά ούτε και ο Γιώργος Λιάγκας. Ο πρώτος θα παρουσιάσει το καθημερινό ριάλιτι επιβίωσης ¨Nomads¨ και ο δεύτερος ένα νέο και ανατρεπτικό talk show. Την ίδια ώρα και το όνομα του Νίκου Μουτσινά ακούγεται έντονα για το καθημερινό τηλεπαιχνίδι ¨Still standing¨ στη ζώνη των 6.

Πάντως η συνεργασία με το ITV θα έχει και συνέχεια και δεν θα αφορά μόνο τον ΑΝΤ1 Ελλάδος,αλλά και τα υπόλοιπα κανάλια του ομίλου στην νοτιοαναλοτική Ευρώπη.

Πηγή: Το ένθετο ¨Real Life¨ της ¨Real News¨-Ναταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !