Η νέα καθημερινή, δραματική σειρά της Μαρίας Γεωργιάδου στον ALPHA!

0
Τέσσερα παιδιά μεγαλωμένα στο Ίδρυμα. Eίναι από μικρά μαζί, δεμένα σαν οικογένεια. Φεύγοντας από εκεί δεν χωρίζουν, αλλά συγκατοικούν. Σπουδάζουν και εργάζονται παράλληλα, φροντίζουν ο ένας για τον άλλον σαν αδέρφια. Ο Γιάννης, η Μαρίνα, ο Πέτρος και η Ελένη μένουν σ’ ένα όμορφο σπίτι στη Λάρνακα, χαρίζοντας ο ένας στον άλλον την αγάπη που στερήθηκαν μικροί. Παράλληλα υπάρχει κι ένας κρυφός και ανομολόγητος έρωτας- του Γιάννη για τη Μαρίνα- που ίσως θα αποδεικνυόταν αμοιβαίος, αν ο Γιάννης έβρισκε το θάρρος να τον εκφράσει.

Το Ίδρυμα που μεγάλωσαν τα παιδιά, κινδυνεύει να πουληθεί, προκειμένου να εξυπηρετηθούν τα οικονομικά συμφέροντα του Στέφανου Γαλανού, ενός επιχειρηματία με υπόγειες διασυνδέσεις και δύναμη. Σύμμαχος του σ’ αυτό, ο Λουκάς Βασιλείου, διευθυντής του Ιδρύματος, άνθρωπος με πολιτικές βλέψεις που ποτέ δεν συμπάθησε τα τέσσερα παιδιά. Ένα σκοτεινό μυστικό που αφορά τα παιδιά, τον δένει με τον Γαλανό. Ο μόνος που αντιδρά και θέλει να σώσει το Ίδρυμα είναι ο πατέρας του Λουκά, ο Βασίλης Βασιλείου, πρώην παιδίατρος του Ιδρύματος. Αυτός και η υποδιευθύντρια, η Ράνια, είναι οι σύμμαχοι των παιδιών.

Η παρέα γιορτάζει τη δουλειά που βρίσκει ο Γιάννης, σαν ερασιτέχνης μουσικός, σε μπαρ. Μαζεύονται όλοι το πρώτο βράδυ για να τον ακούσουν. Μαζί τους κι ο Θάνος, το αγόρι τής Μαρίνας, η οποία πιστεύει ότι ετοιμάζεται να την χωρίσει και δίνει ελπίδες στον Γιάννη να τη διεκδικήσει αυτή τη φορά. Η βραδιά τελειώνει άδοξα για τον Γιάννη, που χάνει την ευκαιρία του με τη Μαρίνα. Βρίσκεται έξω από το μπαρ να δέχεται τη βοήθεια μιας όμορφης γυναίκας, της Νίκης. Χάνει τις αισθήσεις του καταλήγει στο νοσοκομείο.

Ο φίλος του ο Πέτρος, ο οποίος σπουδάζει ιατρική, παίρνει τα αποτελέσματα και μαθαίνει πρώτος το τραγικό νέο: ο Γιάννης έχει λευχαιμία. Το νέο φέρνει θλίψη στην «οικογένεια» των παιδιών και δημιουργεί την ανάγκη να αναζητήσουν τους γονείς τού Γιάννη, στην προσπάθεια να βρουν δότη. Ο Γιάννης όμως αντιδρά σ’ αυτό, όπως αντιδρούσε από παιδί. Κανένας τους δεν ήθελε να ψάξει για τους γονείς που τους πέταξαν σ’ ένα Ίδρυμα και δε νοιάστηκαν ποτέ γι’ αυτούς. Ούτε θέλουν να αντιμετωπίσουν την απόρριψη για δεύτερη φορά. Ο Πέτρος, η Μαρίνα και η Ελένη προσπαθούν να πείσουν τον Γιάννη να αλλάξει την απόφασή του, να ζητήσει τον φάκελό του και να ψάξει τους δικούς του. Ο Γιάννης δέχεται, με έναν όρο: να το κάνουν και οι τέσσερις, να ψάξουν όλοι για τους γονείς τους…


Τρίτη 4 Ιουλίου - Επεισόδιο: 3
Χάρη στην Ράνια, τα παιδιά παίρνουν κρυφά τούς φακέλους τους, τους οποίους ελέγχει ο Λουκάς και αρνείται να δώσει, βρίσκοντας κάποια πρόφαση. Έχοντας στα χέρια τους τα στοιχεία των ανθρώπων που τους παράτησαν, ο Γιάννης, ο Πέτρος, η Μαρίνα και η Ελένη έχουν πια τη δυνατότητα να ψάξουν. Μόνο που δεν έχουν τη δύναμη να το κάνουν. Όλοι δειλιάζουν να ανοίξουν τον φάκελό τους και να αντιμετωπίσουν την αλήθεια.
Η Ελένη προτείνει να ανταλλάξουν τους φακέλους και να ψάξουν ο καθένας για τον γονιό κάποιου άλλου. Δεν θα αποκαλύψουν ποιον φάκελο κρατάει ο καθένας, αν δεν βρουν πρώτα τους γονείς και δεν διαπιστώσουν την αιτία που τους έκανε να αφήσουν τα παιδιά τους. Μόνο αν τους αγαπούν και τους θέλουν, θα τους πλησιάσουν. Με αυτό τον όρο δέχονται να ψάξουν όλοι και ο Γιάννης.
Παράλληλα, βλέπουμε μια μητέρα να ψάχνει με αγωνία να βρει δυο δίδυμα κορίτσια. Πρόκειται για την Κατερίνα, τη σύζυγο του Στέφανου Γαλανού, η οποία έχει κάνει μαζί του έναν γιο, τον Αλέξη. Η σχέση Κατερίνας - Στέφανου κάθε άλλο παρά καλή είναι και φαίνεται γεμάτη κρυμμένα μυστικά… Η Νίκη εν τω μεταξύ ξαναβλέπει τον Γιάννη. Μια αμοιβαία έλξη γεννιέται μεταξύ τους, παρόλο που η Νίκη είναι παντρεμένη…


Τετάρτη 5 Ιουλίου - Επεισόδιο: 4
Ο Βασίλης φεύγει για την Ελλάδα, ζητώντας από τον Λουκά να τον αφήσει ήσυχο. Η Ελένη ξεκινά να δουλεύει στον Οργανισμό της Κατερίνας ως εθελόντρια. Εκεί, γνωρίζει τον Αλέξη και γοητεύεται από αυτόν, ενώ ο Πέτρος πάει στην εταιρία τού Στέφανου ζητώντας δουλειά.
Ο Γιάννης μαθαίνει ότι κανείς από τα παιδιά δεν είναι συμβατός για δότης και ταυτόχρονα δυσανασχετεί με τις ετοιμασίες τού γάμου της Μαρίνας και με την έρευνα για τους γονείς. Παρόλα αυτά, συνεχίζει το ψάξιμο για την Μαρίνα. Εν τω μεταξύ, συναντιέται με την Νίκη και υπάρχει ερωτικό κλίμα ανάμεσά τους.
Από την άλλη, η Μαρίνα λέει στον Θάνο ότι δεν θέλει να φύγει ακόμη από το σπίτι και να μείνει μαζί του, μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα για τους γονείς τους.
Η Μαρίνα συναντιέται με την Λία, με πρόσχημα τη μεταποίηση ενός παλιού φορέματος. Γνωρίζει την Χρυσάνθη και προτείνει να της κάνει ιδιαίτερα μαθήματα.
Ο Σάββας φέρεται φιλικά στον Λευτέρη και προσπαθεί να μάθει πληροφορίες για την οικογενειακή του ζωή. Ένα σκοτεινό μυστικό από το παρελθόν τον ενώνει με την Λία κι αυτή φοβάται μήπως αποκαλυφθεί…


Πέμπτη 6 Ιουλίου - Επεισόδιο: 5
Η Ελένη έρχεται κοντά με την Κατερίνα, όπως και η Μαρίνα με την Λία, ενώ
ο Πέτρος πιάνει δουλειά στην εταιρία του Στέφανου, στο τμήμα της αλληλογραφίας.
Ο Στέφανος πιέζει τον Λουκά να τελειώνουν με την αγοραπωλησία τής γης του Ιδρύματος. Θα κάνουν ό,τι χρειαστεί για να αποσπάσουν την υπογραφή τού Βασίλη.
Ο Αλέξης φλερτάρει την Ελένη, η οποία έχει και επεισοδιακή πρώτη γνωριμία με τον Γιώργο. Ο Αντρέας βρίσκει τη δουλειά ως δικαιολογία για να μην πάει στην Κύπρο να δει τον γιο του, τον Γιώργο, που του το ζητάει. Τσακώνεται, επίσης, με τη γυναίκα του, τη Χριστίνα, η οποία δεν θέλει να βρεθεί ο Αντρέας εκεί, λόγω παλιού δεσμού του με την Κατερίνα.
Παράλληλα, η Μαρίνα αποκαλύπτει στον Θάνο την αρρώστια του Γιάννη. Η Λία ταράζεται όταν ο Λευτέρης φέρνει απροειδοποίητα στο σπίτι για δείπνο τον Σάββα, καθώς φοβάται μήπως την αναγνωρίσει.
Η Νίκη πάει να βρει τον Γιάννη. Ενώ είναι μαζί του, δέχεται τηλέφωνο από τον Μηνά, ο οποίος της προτείνει να πάνε σε ειδικό γιατρό για εξωσωματική γονιμοποίηση. Νιώθει άσχημα και φεύγει από τον Γιάννη. Εν τω μεταξύ, ο  Γιάννης μαθαίνει ότι υπάρχει ένα στοιχείο για τη γέννηση της Μαρίνας...

Παρασκευή 7 Ιουλίου - Επεισόδιο: 6
Τα νέα από την έρευνα του Γιάννη μοιάζουν να φέρνουν αποτέλεσμα. Όμως, τα εμπόδια είναι πολλά και το μυστήριο γύρω από το ποιοι είναι οι γονείς της Μαρίνας μπλεγμένο. Στη δική της έρευνα, η Μαρίνα δείχνει να τα καταφέρνει καλύτερα. Έχοντας βρει τρόπο να εισχωρήσει στο σπίτι τής μητέρας της Ελένης, ξεκινά μαθήματα με την μικρή Χρυσάνθη. Σύντομα, όμως, θα πέσει στην αντίληψή της η περίεργη αντίδραση της Λίας, κάθε φορά που συναντά τον διοικητή από το αστυνομικό τμήμα όπου υπηρετεί ο άνδρας της.
Την ίδια στιγμή, η Ελένη, ψάχνοντας στο γραφείο της Κατερίνας, βρίσκει μια παλιά φωτογραφία της με τον Αντρέα. Κι ενώ αναρωτιέται ποιός μπορεί να είναι ο άγνωστος
σ' αυτήν άνδρας, ο ίδιος ο Αντρέας είναι έτοιμος να επιστρέψει εσπευσμένα στην Κύπρο, για να αντιμετωπίσει τον αδίστακτο Γαλανό, παρά τις ανησυχίες της γυναίκας του για την παλιά του ιστορία με τη σύζυγο του επιχειρηματικού του αντιπάλου.
Ο Στέφανος πιέζει τον Λουκά να αποσπάσει την υπογραφή τού πατέρα του, ώστε να πουληθούν οι εκτάσεις του Ιδρύματος. Για τον λόγο αυτό, η Ράνια σπεύδει να ειδοποιήσει τον Βασίλη να επιστρέψει αμέσως από την Αθήνα. Αγνοώντας το παρασκήνιο, ο Πέτρος προσπαθεί, από τη νέα του θέση, να διοργανώσει την αιμοδοσία που θα του δώσει πρόσβαση στα βιολογικά δεδομένα τού Γαλανού.
Η Νίκη, δείχνει ανέτοιμη να αντιμετωπίσει μια νέα εξέταση στον γυναικολόγο και βρίσκεται στα όρια της απελπισίας. Η κακή της ψυχολογία την οδηγεί, γι’ άλλη μια φορά, στην αγκαλιά τού Γιάννη...


Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου
Σκηνοθεσία: Βίκυ Μανώλη

Παίζουν: Γιώργος Κωνσταντίνου (Βασίλης), Ταμίλα Κουλίεβα (Κατερίνα), Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους (Νίκη), Μαρίνα Μανδρή (Ελένη), Αναστασία Παντούση (Μαρίνα), Ερμογένης Σκιτίνης (Γιάννης), Γιώργος Καφετζόπουλος (Πέτρος), Πασχάλης Τσαρούχας (Στέφανος), Νίκος Αρβανίτης (Λουκάς), Αστέριος Πελτέκης (Μηνάς), Άντρη Κυριαζή (Ράνια), Λουκάς Ζήκος (Ανδρέας), Σοφοκλής Κασκαούνιας (Σάββας), Στέλλα Κωστοπούλου (Λία), Προκόπης Αγαθοκλέους (Αλέξης), Ασημάκης Αλεξίου (Λευτέρης), Θοδωρής Φραγκίσκος (Θάνος), Χριστίνα Χριστόφια (Χριστίνα), Μιχάλης Χρίστου (Γιώργος), Αστέρω Κυπριανού (Στέλλα), ‘Εφη Χαραλάμπους (Αρετή), Κατερίνα Καμπανέλη (Βάλια), Σπύρος Σταυρινίδης (Μανώλης) κ.α.


«Σαν οικογένεια»: Καθημερινά (Δευτ. – Παρ.), στη 13:00.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !