Απίστευτη εξέλιξη: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος στον ΑΝΤ1;

Τελικά αυτό το καλοκαίρι είναι γεμάτο τηλεοπτικές βόμβες...Έτσι μετά την απόλυση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου από τον SKAI φαίνεται πως ο γνωστός δημοσιογράφος ετοιμάζει να ανοίξει κύκλο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1.

Βέβαια η πρόταση έχει γίνει πολύ καιρό, πριν γίνουν όσα έγιναν με το σταθμό του Φαλήρου.Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει να «ψήνεται» συνεργασία του δημοσιογράφου με τον ΑΝΤ1 και μάλιστα για μία πολύ… ειδική εκπομπή στην οποία ποντάρουν πολύ τα στελέχη του σταθμού. Η εκπομπή αυτή δεν είναι άλλη από αυτή που θέλει να κάνει ο Γιώργος Λιάγκας από την επόμενη σεζόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Λιάγκας σκοπεύει να κάνει ένα βραδινό talk show, αλλά και με σχολιασμό της επικαιρότητας… γενικότερα, με ό,τι δηλαδή συμβαίνει σε όλους τους χώρους, από την πολιτική έως το life style. Τις τελευταίες μάλιστα μέρες έχουν… καεί κάποια ονόματα, καθώς αναφέρονται ως «σίγουροι συνεργάτες του», αλλά η αλήθεια είναι ότι ουδείς έχει κλείσει οριστικά. Τον τελευταίο καιρό ο Λιάγκας έχει κάνει πάρα πολλές… ή μάλλον πάαααααααρα πολλές επαφές, προκειμένου στη συνέχεια να προτείνει στη διοίκηση του ΑΝΤ1 και να πάρουν τις τελικές αποφάσεις.

Σύμφωνα λοιπόν με το newsit.gr, στις αρχές της προηγούμενες βδομάδας και πριν γίνουν όλα όσα έγιναν με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον ΣΚΑΪ οι δύο τους, ο Λιάγκας με τον Μπογδάνο, ήπιαν πρωινό καφέ στα βόρεια προάστια συζητώντας τη συνεργασία τους. Τα στελέχη του σταθμού όμως φαίνεται ότι μετά το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ το… επανεξετάζουν.

Τα όσα είπε ο δημοσιογράφος για τον πρωθυπουργό φαίνεται ότι έχουν κάνει ορισμένα από τα στελέχη να το ξανασκέφτονται, καθώς ο Μπογδάνος είναι «κόκκινο πανί» για το Μαξίμου και το ερώτημα είναι αν θα θελήσουν να συνεργαστούν μαζί του. Από την άλλη θεωρείται σίγουρο ότι κι ο Μπογδάνος θα ήθελε κάτι… παραπάνω στη συνεργασία του με το σταθμό του Αμαρουσίου, εκτός από το να είναι στο… πάνελ του Λιάγκα.

Έτσι ενώ σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου το comeback του Κωνσταντίνου Μπογδάνου με τον ΑΝΤ1 ήταν θέμα ημερών, τελικά όλα ανατράπηκαν αλλά τις επόμενες ημέρες… μπορεί και ώρες, θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις…!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια