Στέλλα Κονιτοπούλου: «Έκανα πολλά λάθη. Είχα έπαρση»

0
Για τους λόγους που απέχει τα τελευταία επτά χρόνια από το τραγούδι αλλά και τα λάθη που έκανε μίλησε σε συνέντευξή που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν η Στέλλα Κονιτοπούλου.


Ενώ είχες μια πολύ καλή πορεία στο χώρο κάποια περίοδο σε... χάσαμε.
Έκανα «κοιλιά», γιατί από κάποιο σημείο και μετά δεν υπήρχαν δισκογραφικές εταιρείες και χάθηκα, αλλά το ήθελα. Σκέφτηκα ότι θα κάνω μια αποχή για να με ξαναζητήσει ο κόσμος, αν ήθελαν να συνεχίσω. Τώρα απέχω σχεδόν 7 χρόνια και πολλοί νόμιζαν ότι είχα ασχοληθεί με κάτι άλλο. Δεν μπορείς να είσαι πάντα «πάνω», αυτό είναι ένας κύκλος που γυρίζει. Κάθισα και σκέφτηκα αν έκανα λάθη να τα διορθώσω.

Τι λάθη έκανες; 
Έκανα πολλά λάθη. Ίσως έκανα λάθη με κάποιους ανθρώπους, είχα έπαρση κάποια στιγμή, πέρασα από τέτοια στάδια όλοι. Όταν είσαι στην επιτυχία, δεν τα αντιλαμβάνεσαι, ακόμα και να σου το λένε οι άλλοι. Λες και ήμουν σε κάποιο σύννεφο. Ήμουν ένα αγνό κοριτσάκι που βγήκε στις μεγάλες πίστες, από τα νησιώτικα μαγαζιά... σχεδιαστές να με ράβουν, να αλλάζω λουκ. Μου πήρε χρόνο να το «περάσω» μέσα μου, δεν ήταν εύκολο.

Σε βοήθησαν άνθρωποι στο χώρο του τραγουδιού;
Έχω βοηθηθεί αρχικά από τον πατριάρχη το νησιώτικου τραγουδιού, τον Γιώργο Κονιτόπουλο, το θείο μου, που είχε πιστέψει από την πρώτη στιγμή σε μένα και μάλιστα έδειχνε την αδυναμία που μου είχε μπροστά στους άλλους. Μου εμπιστεύτηκε το τραγούδι το «100 καρδιές να είχα», μεγάλη επιτυχία, σε ηλικία 16 χρόνων. Με πίστεψε ο Γιάννης Δουλάμης, ο παραγωγός μου, μετά ο αδελφός μου, με τα τραγούδια που, έτσι είχα πάντα έναν άνθρωπο να μου γράφει μουσικές. Οικογενειακά. Με βοήθησαν και άνθρωποι που δεν περίμενα, κι ένας από αυτούς ήταν ο Στέλιος Μπικάκης.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !