Κατερίνα Παπουτσάκη: «Θα δούμε πού θα εξελιχθεί, κι εγώ δεν ξέρω!»

Unknown
0

Η Κατερίνα Παπουτσάκη στην σειρά «Παραμύθι αλλιώς» υποδύεται μια… πριγκίπισσα. Ονειρευόταν ποτέ ως κοριτσάκι ότι κάποια στιγμή θα γίνει πριγκίπισσα;


«Όχι, στο δικό μου παιδί, τον Μάξιμο, φαίνεται ενδιαφέρον που είμαι μια καλή πριγκίπισσα και υπάρχει και η κακή πριγκίπισσα. Γενικά εγώ ως παιδί δεν είχα τέτοιες φαντασιώσεις. Δεν είχα το κοριτσίστικο όνειρο της πριγκίπισσας» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

- Γιατί είναι τόσο διαφορετική η Αικατερίνη σε σχέση με την υπόλοιπη οικογένεια;

«Έχει ένα επαναστατικό DNΑ μέσα της! Δεν ξέρω από πού προήλθε, ίσως από κάποιον προπάππου, γιατί από τους δικούς της όχι. Είναι σίγουρα κόρη τους, όμως! (γέλιο) Η μαμά είναι μια μυστήρια προσωπικότητα, ο μπαμπάς είναι απαθής, έχει μια τρυφερότητα, ωστόσο, δεν έχει πυγμή. Είναι σαν η Αικατερίνη να πήρε αυτήν την τρυφερότητα από τον μπαμπά της, αλλά να έχει προσθέσει το δικό της δυναμισμό, με αποτέλεσμα να αντιδράει σε όσα συμβαίνουν αντί να μένει απαθής. Η απάθεια σκοτώνει, το να είναι κανείς απαθής είναι το ίδιο με το να είναι αμιγώς κακός. Μια καλή επιρροή επάνω της ήταν και η έμπιστη της Ασπασία (Μαργαρίτα Ζαχαρίου) μια κοπέλα που την έσωσε η Αικατερίνη, αλλά έχει τη φλέβα του παλιού παλατιού όπου ήταν καλοί, εγκάρδιοι, γενναιόδωροι.»

-Θα δούμε και το πρώτο φιλί ανάμεσα στην πριγκίπισσα και τον ιππότη.

«Είναι το κλασικό love story του παραμυθιού. Είναι και οι δύο γλυκούληδες ως χαρακτήρες και δυναμικοί-νομίζω ότι ο ένας είναι το alter ego του άλλου. Η Αικατερίνη δεν έχει δει ούτε έχει γνωρίσει άλλον άντρα και εκείνος αντιστοίχως. Είναι ένας πολύ αγνός έρωτας, μια αγνή αγάπη. Θα δούμε πού θα εξελιχθεί, κι εγώ δεν ξέρω!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !