Κονιτοπούλου: «Ήθελα να το παλέψω λίγο ακόμα, αλλά ο σύζυγός μου δεν ήθελε»

Unknown
0

Η Νάσια Κονιτοπούλου επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα και μιλά για όλα.

-Επέστρεψες με δύο ολοκαίνουργια τραγούδια που αναδεικνύουν το πολύπλευρο ερμηνευτικό ταλέντο σου, «Καλοτάξιδος» και «Ξημερώνει».

«Ναι,από την εταιρεία, poly music, είναι δυο μήνες που έχουν κυκλοφορήσει σε στίχους Χριστίνας Καλαμπούκα και μουσική Γιάννη Φακίρη», τόνισε στην εκπομπή, Celebrity Life Game.

-Πού σε συναντάει ο κόσμος αυτή την περίοδο;

«Αυτή την περίοδο δεν βρίσκομαι κάπου συγκεκριμένα , κάνω διάφορες εμφανίσεις στην επαρχία».

-Ποιες είναι οι δικές σου μουσικές επιρροές και ποιοι άνθρωποι αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για εσένα;

«Πηγή έμπνευσης για εμένα ήταν φυσικά ο πατέρας μου, Γιώργος Κονιτόπουλος. Μεγάλος δάσκαλος συγκεκριμένα στη νησιώτικη μουσική αλλά και στη ζωή .Ήταν και είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου. Οι μουσικές μου επιρροές είναι κυρίως από την ελληνική μουσική , αναλόγως από την φάση που βρίσκομαι κάθε φορά επηρεάζομαι και εμπνέομαι τραγουδιστικά από το οποιοδήποτε είδος μουσικής».

-Έχεις ένα βαρύ όνομα στον χώρο της μουσικής. Σου έχει ανοίξει πόρτες ή έχει σταθεί και εμπόδιο στην πορεία σου;

«Σε κάποιες περιπτώσεις μου δόθηκαν ευκαιρίες ,και σε κάποιες άλλες μπορώ να πω ότι με σαμποτάρανε . Δέχτηκα ζήλια και αρκετοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι ο λόγος ύπαρξής μου στον χώρο είναι ο πατέρας μου. Σίγουρα οφείλω πάρα πολλά στον πατέρα μου αλλά πιστεύω αν δεν άξιζα δεν θα υπήρχα σε αυτή τη δουλειά».

-Έχουν μπει ποτέ κάποιοι στη διαδικασία να συγκρίνουν την πορεία σου με την πορεία του πατέρα σου;

«Δεν γίνεται να μας συγκρίνουν γιατί ο πατέρας μου υπήρξε δημιουργός ,στιχουργός ,έπαιζε βιολί, τραγουδούσε. Δεν μπορώ να συγκριθώ μαζί του . Ο πατέρας μου ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων που γεννιούνται μια φορά στα εκατό χρόνια».

-Πώς διαχειρίζεσαι την αρνητική κριτική; Έχουν υπάρξει αναληθή δημοσιεύματα τα οποία σε στεναχώρησαν;

«Έχουν υπάρξει. Πρόσφατα βγήκε δημοσίευμα σε μια εφημερίδα με τίτλο ''γνωστή τραγουδίστρια στην φυλακή'', κάτι που δεν ίσχυε ,και φυσικά δεν είχα αναφέρει κάτι τέτοιο ποτέ στη συνέντευξη που είχα παραχωρήσει στη συγκεκριμένη εφημερίδα. ήταν τουλάχιστον μηνύσιμο απλά εγώ αποφάσισα να μην ασχοληθώ.Βέβαια, επικοινώνησα με τη δημοσιογράφο, Σάσα Σταμάτη, στην οποία είχα δώσει τη συνέντευξη, για να ρωτήσω τον λόγο που έγινε αυτό . Αυτή με διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν υπεύθυνη για τον τίτλο και έτσι δεν έδωσα συνέχεια στο θέμα. Από αυτό το περιστατικό κατάλαβα ότι πλέον πρέπει να είμαι πολύ προσεχτική σε ποιον μιλάω γιατί ήταν κάτι που στεναχώρησε πολύ».

-Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι χώρισες με τον σύζυγό σου. Μέτα από 22 χρόνια πόσο εύκολο ή δύσκολο ήταν αυτό; Πώς το διαχειριστικές;

«Στην αρχή ήταν δύσκολο. Ήθελα να το παλέψω λίγο ακόμη, αλλά ο σύζυγός μου δεν ήθελε. Αυτό ήταν που με πείραξε αρκετά».

-Αποκλείεις το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης;

«Ποτέ δεν ξέρεις πώς μπορεί να τα φέρει η ζωή ,δεν αποκλείω τίποτα αλλά το βλέπω αρκετά δύσκολο».

-Αυτήν την περίοδο πώς είσαι στην προσωπική σου ζωή;

«Είμαι μόνη».

-Θα έμπαινες στη διαδικασία να κάνεις έναν ακόμη γάμο;

«Στη φάση που βρίσκομαι τώρα δεν το σκέφτομαι καθόλου».

-Τα ταξίδια σου στο εξωτερικό έκαναν πιο δύσκολο το μεγάλωμα του γιου σου;

«Ναι, όσο και να προσπαθούσα νιώθω ότι τον αμέλησα .Θυμάμαι τα καλοκαίρια που έλειπα με τον πατέρα του επειδή δουλεύαμε μαζί και λείπαμε για αρκετές μέρες .Θυμάμαι χαρακτηριστικά είχα πάει σε μια εκπομπή και η μητέρα μου του άνοιξε την τηλεόραση για να με δει και της είπε εγώ την θέλω εδώ δεν με ενδιαφέρει να τη δω στην τηλεόραση ( γελάει)».

-Αν σου δινόταν η ευκαιρία να γυρίσεις πίσω τον χρόνο, τι θα ήταν αυτό που θα ήθελες να σου είχε συμβεί;

«Να παντρευόμουν ξανά τον άνδρα μου αλλά να ακολουθούσα μια διαφορετική πορεία ώστε να μην χαλούσε ο γάμος μας».

-Πώς πέρασαν 20 ώρες μέσα στο κρατητήριο;

«Άρχισα να τραγουδάω για να περάσει η ώρα, από κάποια στιγμή και μετά που χαλάρωσα, ψυχαγώγησα και τις κοπέλες. Τραγούδησα το «Λάθος» του Βαρδή, που λέει η Μελίνα Ασλανίδου, το «Ανάθεμά σε, δεν με λυπάσαι», το γνωστό παραδοσιακό τραγούδι ,«Ωραία που είναι η αυτή».

-Δηλαδή, έκανες πρόγραμμα μέσα στη φυλακή.

«Ναι. (Γελάει). Μάλιστα, στα κορίτσια εκεί άρεσαν πολύ οι μελωδίες, άκουγαν με προσήλωση. Από τη μελωδία και τον τρόπο που τα έλεγα καταλάβαιναν ότι πρόκειται περί ερωτικών τραγουδιών. Με την ιδέα ότι ήμουν κλεισμένη εκεί δεν μπορούσα, χτυπούσα συνέχεια την πόρτα και φώναζα αυτόν που με είχε ανακρίνει. Ζητούσα να στείλω μήνυμα στον γιο μου, να πάρω τηλέφωνο, να πιω ένα χάπι για τον πονοκέφαλο… Δεν αισθανόμουν καλά κι έλεγα: ''Θα με αφήσουν να φύγω αυτοί ή θα με έχουν κλεισμένη για πάντα;''. ένιωσα ασφάλεια όταν ένα φύλακας εκεί έμαθα ότι ήταν Έλληνας. Σκεφτόμουν πόσο δύσκολο είναι να μπει κανείς στην Αμερική και πόσο εύκολο είναι στην Ελλάδα».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !