Η ζωή του ιδρυτή του Penthouse στη μικρή οθόνη

Unknown
0

Η άνοδος του ιδρυτή του ανδρικού περιοδικού Penthouse, Bob Guccione, στην κορυφή του τοπίου των media και η πτώση του με την οικονομική καταστροφή θα αποτελέσει θέμα νέας τηλεοπτικής σειράς.


Οι Jerrick Media και Maven Pictures ενώνουν τις δυνάμεις τους και προς το παρόν παίρνουν συνεντεύξεις από συγγραφείς. Οι δημιουργοί αναφέρουν ότι δεν θέλουν να παρουσιάσουν τον Guccione μόνον ως εκδότη πορνογραφικού περιοδικού, καθώς ήταν μία πολυδιάστατη προσωπικότητα. «Ο Bob Guccione ήταν περισσότερο διανοούμενος» ανέφερε ο Rick Schwartz, συνιδρυτής της Jerrick. «Ήταν ένας σύνθετος τύπος». Ο Schwartz σημείωσε ότι η έπαυλη του Guccione στο Upper East Side, στη Νέα Υόρκη, δεν είχε το ύφος εκείνης του ιδιοκτήτη του Playboy, Hugh Hefner.


Ο Guccione δραστηριοποιήθηκε και στον κινηματογράφο. Ήταν παραγωγός του διαβόητου έπους «Καλιγούλας» (1979), συνδυασμού ιστορικής και ερωτικής ταινίας σε σκηνοθεσία Tinto Brass, με τον Malcolm McDowell στον κεντρικό ρόλο και με τη συμμετοχή των John Gielgud, Helen Mirren, Peter O'Toole. Ο εκδότης του Penthouse φωτογράφιζε ο ίδιος τα μοντέλα και ξεκίνησε την καριέρα του ως εικονογράφος.


Ο Schwartz, ο οποίος ήταν συμπαραγωγός στην ταινία «Ο Πληροφοριοδότης» και εκτελεστικός παραγωγός στην ταινία «Μαύρος Κύκνος» και ο Frommer ο οποίος εργάστηκε στο «Κραυγές από το Παρελθόν» θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τις ιδρύτριες της Maven Pictures Trudie Styler και Celine Rattray. Η ιστορία ξετυλίγεται μέσα από τα μάτια των γυναικών στη ζωή του Guccione, αποτυπώνει τα πρώτα χρόνια που αγωνίζεται ως καλλιτέχνης και καρτουνίστας στο Λονδίνο, τη δημιουργία του Penthouse και παρακολουθεί τα τελευταία του χρόνια, όταν η αυτοκρατορία του κατέρρευσε και αναγκάστηκε να κηρύξει πτώχευση.


Η τηλεοπτική σειρά, όπως είναι φυσικό θα έχει αποκαλυπτικές και ερωτικές σκηνές, οπότε είναι πολύ πιο πιθανό να προβληθεί σε καλωδιακό κανάλι. «Το σχέδιο είναι να προβληθεί στο Amazon, στο Netflix ή σε κάποιο άλλο δίκτυο, όπου δεν θα υπάρξει λογοκρισία» είπε ο Schwartz. 

naftemporiki

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !