Θάνος Χρόνης: Ο ηθοποιός που «απαντά» στους Δανούς στη γλώσσα τους

Unknown
0

Τι ζητά ο Δανός παρουσιαστής, Μίκαελ Μπέρτελσεν, από τους Έλληνες και ποια η απάντησή μας;


Με το σποτάκι της ΜΚΟ «Help a Dane», ο διάσημος στη χώρα του παρουσιαστής, Μίκαελ Μπέρτελσεν, μιλά στα ελληνικά και ζητά από όλους εμάς κατά τους καλοκαιρινούς μήνες να παροτρύνουμε τους Δανούς τουρίστες να φορούν αντηλιακό.
Ο λόγος;
Τα κρούσματα μελανώματος στη σκανδιναβική χώρα αυξάνονται τα τελευταία χρόνια με γεωμετρική πρόοδο και το συγκεκριμένο σποτ, που έχει κάνει “θραύση” στο διαδίκτυο, στοχεύει ακριβώς στο να ευαισθητοποιήσει και να προβάλλει την πρόληψη ως τον καλύτερο τρόπο προστασίας απέναντι στον καρκίνο του δέρματος.

Γνωστή ελληνική εταιρεία καλλυντικών αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση στους Δανούς, δημιουργώντας ένα σποτ, που ήδη χτυπάει ''κόκκινο'' στα views στο youtube και κάνει αίσθηση όπου κι αν προβάλλεται .

Κεντρικό πρόσωπο της συγκεκριμένης διαφημιστικής καμπάνιας επιλέχθηκε ο ηθοποιός Θάνος Χρόνης, που μετρά στο ενεργητικό του σημαντικές τηλεοπτικές επιτυχίες (Μη μου λες Αντίο , Μαρία η άσχημη, Λούφα και Παραλλαγή , Αν μ' αγαπάς , Οι Μάγισσες της Σμύρνης κ.α. ), συμμετοχές σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες (Το Λιβάδι που δακρύζει, El Greco, Λούφα και Παραλλαγή , Το Τανγκό των Χριστουγέννων κ.α.) και βέβαια δουλειές σε θέατρο και διαφήμιση.


Για το συγκεκριμένο σποτ έμαθε Δανέζικα και ήδη η διαφήμιση έχει γίνει viral, τόσο για την άψογη εκτέλεσή της, όσο και για το χιούμορ της. Η ελληνική διαφήμιση διατηρεί την αισθητική εκείνης των Δανών και, μάλιστα, ο ταλαντούχος ηθοποιός χρησιμοποιεί το ίδιο ύφος και τις ίδιες κινήσεις με τον Δανό παρουσιαστή. 


Δείτε τα δύο σποτ:

     


   

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !