Σήμερα, οι ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ετοιμάζουν γλυκά με ταξιδιάρικη διάθεση

0

O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» αποχαιρετούν τον Απρίλη με μοναδικές συνταγές, σήμερα, Σάββατο 29 Απριλίου,στις 19.00 ,στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αυτό το Σάββατο, αποχαιρετούμε τον Απρίλη και υποδεχόμαστε τον ...ολάνθιστο Μάιο, τον τελευταίο μήνα της Άνοιξης. Για όσους θέλουν να τον προϋπαντήσουν στην ύπαιθρο, ή τουλάχιστον κάπου εκτός έδρας, αλλά δεν μπορούν να μείνουν μακριά από γλυκές απολαύσεις, ο Στέλιος Παρλιάρος έχει τη λύση: υπέροχα γλυκά για ταξίδι, που φτειάχνονται πανεύκολα και μεταφέρονται παντού.

Λαχταριστό μωσαϊκό με σοκολάτα γάλακτος και μπισκότα πτι μπερ, αυστριακή πάστα φλώρα με την αυθεντική ζύμη και γέμιση μαρμελάδας, και, τέλος, αφράτα μάφινς με συγκλονιστικό άρωμα λιμοντσέλο. Είτε ταξιδέψετε μακριά, είτε απλά ως την κουζίνα για να τα φτειάξετε, το αποτέλεσμα σίγουρα θα σας αποζημιώσει!

Μωσαϊκό με σοκολάτα γάλακτος: ελάχιστα υλικά και πανεύκολη παρασκευή, για ένα γλυκό που όλοι γνωρίζουν και υπεραγαπούν. Βάση από ολόκληρα μπισκότα πτι μπερ και σοκολατένιος κορμός με μέλι, σοκολάτα γάλακτος και τεμαχισμένα μπισκότα.

Για τη συνέχεια, αυστριακή πάστα φλώρα με γέμιση μαρμελάδα. Ίσως η παλαιότερη καταγεγραμμένη συνταγή για γλυκό, σίγουρα η πιο δημοφιλής αυστριακή τάρτα. Η ζύμη κλέβει την παράσταση, γιατί εκτός από τα κλασικά υλικά της τάρτας περιέχει τριμμένους κρόκους βραστών αβγών, που δίνουν τη γεύση τους και προσθέτουν την απαραίτητη υγρασία στο μείγμα. Αρωματισμένη με κανέλα και μαύρο ρούμι και με υπέροχη γέμιση μαρμελάδας, αυτή η πάστα φλώρα θα σας ενθουσιάσει!

Για το τέλος, τα πιο απίθανα μάφινς με ζύμη από τριμμένο αμύγδαλο, υπέροχο άρωμα λιμοντσέλο και ελαφρώς καραμελωμένη καστανή ζάχαρη από πάνω. Ατομικά για να τρώγονται παντού και πανεύκολα για να τα φτειάχνετε όσο συχνά θέλετε!

Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο; Γλυκά με ταξιδιάρικη διάθεση, γιατί οι «Γλυκές Αλχημείες» του Στέλιου Παρλιάρου πάνε παντού! 

Σήμερα, στις 7μ.μ., στον ΣΚΑΪ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !