Σπύρος Μπιμπίλας:«Ο Στάθης Ψάλτης ακολούθησε μια καριέρα που δεν του άρμοζε...»

0

O Στάθης Ψάλτης έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες μέρες, και βύθισε σε πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο. Ο ηθοποιός, Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας στον Λάζο Μαντικό και τον Art fm 90.6, αναφέρεται στον συνάδελφό του και τονίζει πως πήρε λάθος δρόμο στην καριέρα του...



«Ο Στάθης Ψάλτης δεν ήταν 66 ετών, ήταν λίγο μεγαλύτερος. Τελευταία φορά που τον συνάντησα ήταν στο pantheon πριν από τρεις μήνες, που έπαιξε στον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα, που πραγματικά ήταν μια πάρα πολύ καλή ερμηνεία. Παράξενη ερμηνεία, ιδιόμορφη, ιδιότυπη και ίσως ήταν και το κύκνειο άσμα του να παίξει Σαίξπηρ, παρότι έπαιξε ακόμη και σε μια επιθεώρηση μετά από λίγες ημέρες».

«Ο Στάθης ήταν ένας πολύ σημαντικός ηθοποιός που ξεκίνησε για να κάνει μια πολύ λαμπρή καριέρα, δυστυχώς, όμως, εγκλωβίστηκε σε κάποια κλισέ και στερεότυπα και ακολούθησε μια άλλη καριέρα που δεν ήταν αυτό που του άρμοζε». «Πιστεύω θα είχε κάνει πολλά περισσότερα πράγματα αν είχε ακολουθήσει το κλασικό θέατρο, ήταν πολύ σπουδαίος ηθοποιός απλά καταναλώθηκε σε πιο δεύτερα πράγματα. Ο Στάθης ακολούθησε αυτή την πορεία του πολύ εμπορικού που κάποια στιγμή είχε κατηγορηθεί για αυτό, ότι έπαιζε ένα στυλ παραστάσεων που είχε πολύ χυδαιολογία μέσα. Πράγμα που του γύρισε μπούμερανγκ για αυτό δεν έπαιζε και στα πολύ κεντρικά θέατρα. Πήγαινε συνέχεια στην επαρχία για περιοδείες και αυτό τον πείραζε. Με τον Στάθη Ψάλτη έχω παίξει μαζί του και σε επιθεώρηση σε περιοδεία και δυο χρόνια συνεργαστήκαμε μαζί στη Θεοδώρα που έκανε και εκεί πάλι έναν εκπληκτικό ρόλο, τον φτωχό που ένωνε όλα τα κομμάτια της παράστασης και πραγματικά ήταν πολύ ωραία».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !