Η Μαριάννα Καλλέργη αποκαλύπτει: Όταν αποχώρησα από το SURVIVOR μου ζήτησε συγγνώμη....

0

Το παράπονο της Μαριάννας Καλλέργη από το Survivor είναι ότι λόγω της περιπέτειας της υγείας της δεν κατάφερε να δείξει στους τηλεθεατές αλλά και στους συμπαίκτες της όσα είχε να δώσει στην ομάδα των «διασήμων».



Ωστόσο, το σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινε στον Άγιο Δομίνικο πρόλαβε να έρθει πιο κοντά με κάποιους συμπαίκτες της. «Ήρθα κοντά με πολλά άτομα από την ομάδα. Με τον Βο, με τον Κώστα Κοκκινάκη, τη Μούρα Νάργες, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Γιάννη Σπαλιάρα. Είναι κάποια από τα παιδιά που με στήριξαν στην περιπέτεια μου. Γιατί άλλα άτομα κράτησαν απόσταση και δεν ασχολήθηκαν καν. Μόνο μπροστά στην κάμερα ασχολήθηκαν» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τι τύπος είναι; «Ο Σπαλιάρας είναι πολύ καλή ψυχή. Είναι από τα παιδιά που θα σε πιάσουν όταν δεν σε τραβάει η κάμερα και θα σου πουν: "Ήμουν αντιδραστικοί εκείνη τη στιγμή γιατί πεινούσα". Έχει χιούμορ. Εχει πολύ καλή αντίληψη, αλλά προτιμά να μη δίνει σημασία. Εγώ του βγάζω το καπέλο. Το κάνει για να μη δώσει συνέχεια και να μην αναζωπυρώσει τη φωτιά. Και καλά κάνει. Εγώ πάλι δεν μπορώ να κάνω τη χαζή. Το δίκιο μου το υπερασπίζομαι»,

Ποια είναι η σχέση της με την Ειρήνη Παπαδοπούλου με την οποία είχαν λογομαχήσει έντονα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ; «Μπορεί στην αρχή να μη συμπαθούσε η μία την άλλη ή να είχαμε σχηματίσει λάθος άποψη η μία για την άλλη, αλλά στο τέλος η Ειρήνη με προσέγγισε και ήρθαμε πιο κοντά. Μιλήσαμε για κάποια οικογενειακά μας θέματα και λύθηκε η παρεξήγηση. Μάλιστα όταν αποχώρησα μου ζήτησε συγγνώμη. Της εξήγησα κι εγώ ότι είμαι ένα παιδί που έχω περάσει πάρα πολλά. Αγχώνομαι εύκολα. Δεν τα έχω βρει έτοιμα, Υπάρχουν στιγμές που πνίγομαι σε μια κουταλιά νερό και έχω ανάγκη να έχω δίπλα μου ανθρώπους που να με καλμάρουν. Αυτή η περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη για μένα. Έχασα τη γιαγιά μου πρόσφατα και εξαφανίστηκε τη γη κάτω απ' γονείς μου είχαν χωρίσει. Τώρα έχω μόνο τον παππού μου. Του έχω τρομερή αδυναμία. Μπορώ να πεθάνω για τον παππού μου».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !