Εβελίνα Παπούλια: Γιατί αρνήθηκε να συμμετέχει στο Star Academy;

Unknown
0

Η Εβελίνα Παπούλια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της γιατί αρνήθηκε να συμμετέχει στο ριάλιτι και talent show «Star Academy».


«Μου έγινε μία πρόταση να αναλάβω τη διεύθυνση της σχολής, να κάνω μάθημα στα παιδιά, αλλά εν τέλει δεν θα είμαι. Δεν προλαβαίνω να το κάνω, δεν γινόταν. Δεν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο. Στο παρελθόν έκανα το «So you think you can dance», επειδή είχε σχέση με τον χορό που έχω σπουδάσει. Μου αρέσει η τηλεόραση, αρκεί να έχω τον απαραίτητο χρόνο να διαθέσω.», δήλωσε. 

Στην ίδια συνέντευξη τόνισε ότι δεν θα ήθελε να παντρευτεί ξανά. «Απαπαπα. Δεν τον θέλω τον γάμο. Ή μάλλον όχι. Εγώ λέω «τον θέλω το γάμο» και μόλις παντρευτώ πνίγομαι (γελάει). Σαν έννοια μου αρέσει ο γάμος και μέσα στις σχέσεις μου είμαι πιο παντρεμένη από τους παντρεμένους. Απλά σε μένα δεν λειτουργεί. Κάτι παθαίνω. Ενώ μπορεί να μπω στην εκκλησία, μετά μεταλλάσσομαι. Μέσα μου κάτι αλλάζει. Νιώθω ότι χάνω την ελευθερία μου. Ενώ μέσα σε μία σχέση μου στερώ συνειδητά την ελευθερία μου. Δεν ξέρω τι γίνεται με μένα… Ιδεολογικά δεν μου πάει ο γάμος.», είπε η Εβελίνα Παπούλια στο Down Town Κύπρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !