Στον αέρα η συμφωνία Κοντομηνά-Τσέχων.

0
Εδώ και αρκετό καιρό σάς έχουµε αποκαλύψει ότι υπάρχει εµπλοκή στο deal των Τσέχων του ΟΠΑΠ µε τον ∆ηµήτρη Κοντοµηνά του Alpha.


Η σχετική πληροφορία, που αρχικώς δεν επιβεβαιωνόταν, εσχάτως έχει αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά. Οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο υποστηρίζουν ότι το αφεντικό του καναλιού της Κάντζας έχει αποφασίσει να συνεχίσει την αυτόνοµη επιχειρηµατική του πορεία, προφανώς επειδή δεν βλέπει διάθεση ουσιαστικής επένδυσης από την πλευρά των Τσέχων.

Ο Κοντοµηνάς σε καµία περίπτωση δεν θα πουλούσε το 25% στον Alpha για ένα ποσό που αντιστοιχεί ουσιαστικά στην προεξόφληση της ετήσιας διαφήµισης που κάνει ο ΟΠΑΠ στο κανάλι του. Αν και δεν επιβεβαιώνεται από τις συζητήσεις ανάµεσα στον πολύπειρο στις αγοραπωλησίες επιχειρηµατία και τους Τσέχους, έχει απεµπλακεί (οριστικά) και ο µικροµέτοχος του Οργανισµού, ∆ηµήτρης Μελισσανίδης.

Επίσης, προς διερεύνηση είναι η πληροφορία που θέλει το Μέγαρο Μαξίµου να έχει παρέµβει προς την πλευρά των Τσέχων, αποτρέποντάς τους από το να προχωρήσουν στη συγκεκριµένη επένδυση.

Ο βασικός λόγος που η κυβέρνηση δεν δείχνει να επιθυµεί την ολοκλήρωση του deal έχει να κάνει µε το γεγονός ότι ο Alpha έχει ανεβάσει τους τόνους της αντιπολιτευτικής του στρατηγικής. 

parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !