Ξεσπά η Νανά Παλαιτσάκη κατά του Καρβέλα για το συμβάν με την τσίχλα:«Πιθανόν κρύβει μέσα του έναν φασίστα»

0

Tην Παρασκευή ,στο 2ο live του STAR ACADEMY ,σημειώθηκε, ως γνωστόν ,ένα πολύ άκομψο και...περίεργο περιστατικό, καθώς ο Νίκος Καρβέλας πέταξε την τσίχλα που μασούσε στον αέρα, σε παίκτρια, και συγκεκριμένα στη Φαίη Μπαζιώτη.

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και πλήθος από σχόλια. Και η δημοσιογράφος, Νανά Παλαιτσάκη, θέλησε να τοποθετηθεί για αυτή την άκομψη στιγμή, και μέσω ενός καυστικού κειμένου στο facebook παίρνει θέση και καυτηριάζει τη συμπεριφορά του Νίκου Καρβέλα.

Συγκεκριμένα, έγραψε: 

Είδα τον Καρβέλα, απο αναπαραγωγή του στιγμιότυπου σε site, να σημαδεύει με τη μασημένη τσίχλα του ένα κορίτσι 27 χρόνων! Το κορίτσι παρέμεινε «αγαλματάκι ακούνητο και αγέλαστο» και πλην του Κωστόπουλου που έδειξε τον αποτροπιασμό του με μορφασμό (προφανώς του προέκυψε το πατρικό), δεν υπήρξε καμία αντίδραση απο κανέναν, σε σημείο που να προετοιμάζει πιθανόν για μια επόμενη κατάσταση που «μια ροχάλα του Καρβέλα» να εκτιμάται ως μέθεξη στον «κόσμο του υποθεάματος»...

Αυτό που τσακίζει είναι η υποταγή των υπολοίπων στη χυδαία συμπεριφορά ενός συνθέτη που ακροβατεί μεταξύ λογικής και παράνοιας, με το άλλοθι ενός ρόλου ( ; ) που τον απενοχοποιεί ακόμη και αν αφοδεύσει στο πλατό, επειδή έχει συνθέσει από ροκ όπερα μέχρι τα σουξέ «των παρατράγουδων»; Το να έρθω στη θέση της Βίσση, γράφοντας με κριτήριο την «απόσταση από τη στιγμή του γεγονότος», το πιο εύκολο θα ήταν να πω δημοσίως ότι θα τον έπιανα στα χαστούκια μετά την κίνηση προς το κορίτσι, μόνο και μόνο γιατί είμαι μάνα.

Θέλω να πιστεύω ότι η γουρουνιά (υποτιμώ και τα συγκεκριμένα τετράποδα) δεν κακοποιεί μόνον το κορίτσι....κακοποιεί το ίδιο όλους όσοι κάθονται δίπλα του, γιατί θύματα είναι  και οι σιωπηλοί παρόντες... Και στην τελική, όποιος αποτυγχάνει σαν "αναρχικός", πιθανόν να κρύβει μέσα του έναν δειλό φασίστα.

Δες την ανάρτησή της:



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !