Κωστής Μαραβέγιας: Σε βάθος χρόνου όποιος υποδύεται κάτι που δεν είναι ξεγυμνώνεται....

0

Όλο αυτό που ενσαρκώνει η περίπτωση «Μαραβέγιας» -μουσικά, στυλιτικά, ακόμη και ενδυματολογικά- είναι αποτέλεσμα καλά μελετημένου μάρκετινγκ;



«Ολα έχουν βγει αθροιστικά στην πορεία της ζωής μου. Είναι μικρά κομμάτια που δημιουργούν έναν αισθητικό κόσμο. Είναι οι σκηνοθέτες και το σινεμά που μου αρέσει, οι συγγραφείς και οι λογοτέχνες, οι μουσικοί που αγαπώ, οι άνθρωποι που αγαπούν το στυλ και τη μόδα. Δεν έφτιαξα μια μεθοδευμένη εικόνα. Σήμερα είμαι αυτό που υπήρξα κατά περιόδους στη ζωή μου. Χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχουν γίνει ανατροπές. Αλλιώς θα ήμασταν βαρετοί. Εχω υπάρξει κι άλλα πράγματα. Ήμουν, ας πούμε, υπέρμαχος του κινήματος της Γένοβας. Ακόμη κι όταν έρχεται η απομυθοποίηση όλα αφήνουν κάτι μέσα σου, το οποίο κάπως μετουσιώνεται: σε ένα λουλουδάτο πουκάμισό, σε ένα τραγούδι ή σε μια φιλοσοφία ζωής. Θα έλεγα, λοιπόν, ότι η εικόνα μου είναι αποτέλεσμα μιας πορείας που έχει μια συνοχή ή ενίοτε και μια ανατροπή. Ξέρεις, σε βάθος χρόνου όποιος υποδύεται κάτι που δεν είναι ξεγυμνώνεται. Το θέμα είναι να βγάζουμε την αλήθεια μας» τόνισε στο Big Fish ο Κωστής Μαραβέγιας.

Γιατί εκείνος αποφάσισε να μοιραστεί αυτή την αλήθεια του με τον κόσμο; Εχει δώσει την απάντηση στον εαυτό του; «Μου αρέσει να δημιουργώ συναισθήματα στους ανθρώπους που συναντώ. Πολλές φορές το σκέφτομαι κι εγώ. Ποια βαθύτερη ανάγκη μου ικανό -ποιεί όλο αυτό; Νομίζω ότι είναι το αίσθημα της συλλογικότητας, ότι μέσω της μουσικής συναισθανόμαστε. Ανατρέχω και στην παιδική ηλικία μου όταν συναντώ φίλους ή συγγενείς και θυμόμαστε ότι πάντα ήθελα να κάνω τους άλλους να γελάνε, να τους κάνω να φαντάζονται. Έλεγα παραμύθια για να δω τις αντιδράσεις τους, αν θα συγκινηθούν ή θα φοβηθούν. Είμαι γεννημένος παραμυθάς».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !