«Σμύρνη μου, αγαπημένη»:Συζητήσεις για επιστροφή!-Ετοιμάζεται ήδη η μίνι σειρά

0

Η Μιμή Ντενίση βρίσκεται σε δημιουργικό οργασμό, λίγες μόνο ημέρες μετά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη, όπου σάρωσε για τρεις μήνες με το «Σμύρνη μου, αγαπημένη» στο Μέγαρο Μουσικής της συμπρωτεύουσας.

Η ηθοποιός βρίσκεται σε θερμές συζητήσεις για να επαναφέρει τον Οκτώβριο τη δυνατή παράσταση της στην... έδρα της, δηλαδή στο θέατρο του Ελληνικού Κόσμου, όπου και... έσπασε ταμεία για τρία χρόνια, και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την περιοδεία που θα κάνει με τη δουλειά-πρόταση σε μεγάλες πόλεις της Αμερικής.

Και ενώ κάνει τις πρώτες κρούσεις στους ηθοποιούς της για το νέο «χτύπημα» τους στον Ελληνικό Κόσμο, κλείνοντας τις ημερομηνίες και τα θέατρα που θα παίξει στην Αμερική, προχωρά παράλληλα δυο ακόμη φιλόδοξες κινήσεις της. Ετοίμασε με τον σημαντικό Μάρτιν Σέρμαν τη διασκευή της «Σμύρνης» της για την τηλεόραση -πρόκειται για μια μίνι σειρά που θα παιχτεί και στην Αγγλία με τη δυνατή συμμετοχή σπουδαίων ηθοποιών, ενώ προχωρά στη συγγραφή της συνέχειας του εξαιρετικού έργου που έγραψε που θα διηγείται την ιστορία από το πέρασμα των ηρώων από τη Σμύρνη στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: Ειδήσεις

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !