Τανιμανίδης:«Λίγο πριν το πρώτο γύρισμα,έπαθα...»

0

Ο Σάκης Τανιμανίδης, παρουσιαστής του ριάλιτι του Σκάι, Survivor, μιλά τόσο για τη ζωή στο εξωτικό νησί της Καραϊβικής όσο και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με το που πάτησε το πόδι το εκεί...


Πώς είναι η ζωή στον Άγιο Δομίνικο; Ποιες δυσκολίες έχετε αντιμετωπίσει έως τώρα; 

«Η ζωή κυλάει ομαλά εδώ στο μικρό χωριό! Στην αρχή ήταν πιο δύσκολα τα πράγματα, μέχρι να μπούμε σε μια ροή στην παραγωγή, να βρω κι εγώ τα «πατήματά» μου με την παρουσίαση. Είχα και μια περιπέτεια υγείας με το που έφτασα. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, το απολαμβάνω όλο και περισσότερο. Αθλούμαι συχνά, είτε τρέχοντας στην παραλία, είτε κάνοντας SUP στη θάλασσα, κάνω μαθήματα ισπανικών – θέλω βελτίωση – και διαβάζω βιβλία. Μην ξεχνάς ότι βρίσκομαι για κάποιους μήνες στην Καραϊβική και θέλω να ζήσω αυτή την εμπειρία όσο το δυνατόν πιο έντονα».

Τι περιπέτεια υγείας είχες;

«Το πρώτο μου βράδυ εκεί και λίγες ώρες πριν το πρώτο γύρισμα της χρονιάς, έπαθα μια σοβαρή τροφική δηλητηρίαση. Όλο το βράδυ το πέρασα με ορό στο κρεβάτι και μέχρι το πρωί ήμουν σίγουρος ότι δεν θα μπορέσω να πάω για γύρισμα. Τελικά πήγα… με την πεταλούδα του ορού στο χέρι! Μου πήρε λίγες μέρες να συνέλθω ολοκληρωτικά, αλλά όλα καλά», δήλωσε στη δημοσιογράφο, Σόνια Καζόνι ,και το People.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !