Δανάη Μπάρκα: «Το να είμαι η κόρης της Σταυροπούλου είναι ίσως ένα βουνό»

0
Για τη σύγκριση με τη μητέρα της και πως τη διαχειρίζεται, μίλησε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της στο People η ηθοποιός Δανάη Μπάρκα.


Ανήκεις σε μια γενιά όπου πολλά παιδιά γνωστών καλλιτεχνών ακολουθούν τα βήματα των γονιών τους. Σε ενοχλεί που σε ακολουθεί ένα όνομα; Είναι ίσως ένα βάρος, το βάρος της σύγκρισης; 
Οι ταμπέλες είναι εύκολο να μπουν. Ξέρεις, η ταμπέλα «η κόρη της Βίκυς» και πώς θα την ξεπεράσεις. Στην Ελλάδα είμαστε εύκολοι στους χαρακτηρισμούς και τις ταμπέλες. Από την άλλη, είναι κίνητρο για μένα, για να γίνω καλύτερη. Στην αρχή με φόβισε τι θα αντιμετωπίσω, αν θα καταφέρω να φύγει αυτή η ταμπέλα και αν θα με αντιμετωπίσουν ως Δανάη Μπάρκα και όχι ως την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου. Αλλά δεν υπάρχει η σύγκριση στο μυαλό μου για το ποιος είναι καλύτερος. Στην τέχνη χωράει η υποκειμενικότητα. Δεν πρέπει να γίνω καλύτερη από τη μαμά μου, το θέμα είναι να γίνω εργατική και αγαπητή. Το να είμαι η κόρης της Σταυροπούλου είναι ίσως ένα βουνό, γιατί είναι μια πολύ αγαπητή πρωταγωνίστρια αλλά και για μένα λειτουργεί ως κίνητρο να αποδείξω ότι δεν είμαι μόνο αυτό.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !