Κι ενώ η κατάσταση στον ΔΟΛ συνεχίζει να είναι πολύ κρίσιμη και οι εργαζόμενοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε καθεστώς αβεβαιότητας, άλλη μια απώλεια από το δυναμικό του μετρά από σήμερα ο Όμιλος.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαχρήστος, που βρισκόταν στην εφημερίδα, '' Τα Νέα'', για 33 ολόκληρα χρόνια, αποχωρεί.Την είδηση έκανε γνωστή σήμερα ο ίδιος, μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο facebook, όπου με μια πολύ σύντομη ανακοίνωση γνωστοποίησε την αποχώρησή του από το ιστορικό δημοσιογραφικό συγκρότημα.
Χαρακτηριστικό είναι ότι υπογραμμίζει πως φεύγει καθώς δεν αντέχει άλλο να βλέπει αυτή την άλλοτε κραταιά εφημερίδα να αργοπεθαίνει.Ο δημοσιογράφος επιλέγει να κλείσει το κείμενό του δίνοντας στην ουσία ''ραντεβού'' με το κοινό του μέσα από κάποιο άλλο έντυπο Μέσο,χωρίς φυσικά να υπεισέρχεται σε λεπτομέρειες: Αποχωρώ. Από τα ''Νέα''.Όχι από το επάγγελμα .Καλή αντάμωση ,λοιπόν, στα ''μανταλάκια''.
Δες αναλυτικά τι έγραψε:





0 Σχόλια
ΠΡΟΣΟΧΗ!
Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.
Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.
Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .
Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).
Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com